Iloiset koko perheen Iltamat Salo-Peltolan seurojentalolla

I L T A M A T
perjantaina 26.7.2019
Salo-Peltolan Seurojentalolla

Lämmin tervetuliainen musiikin ja taiteen täyteiseen illanviettoon Jäppilänniemeen!

Luvassa on ainutlaatuinen ja harvinainen kattaus iloista pelimannihenkeä ja kulkuriromantiikkaa, kun Kolibri&Kaukomatkan seuraksi Karjalan laulumaille saapuu rempseä Pohjoisen joukko nyytissään ralleja jätkän kuraiselta tieltä. Salo-Peltolan seurojentalo tarjoilee akustiikallaan autenttisen iltamatunnelman.

Ohjelmassa on myös Jäppilänniemen taidetien upea näyttely ja buffetti. Ovet aukeavat klo 18:00, musiikillinen matka alkaa klo 19:00 ja sisältää väliajan. Siitä voi nautiskella istuen ja rentoutuen tai tanssahdellen, ihan miten oma lysti on!

Matkalipukkeita (pääsylippuja) voi ostaa etukäteen Salo-Peltolan seutojentalolta näyttelyn aukioloaikoina (ke 18-20, su 12-18 6.7. alkaen), tai varata vaikka heti numerosta 040 9609401 tai ostaa ovelta tapahtuman alkaessa.

Liput: 10 € / lapset (alle 16-v.) ilmaiseksi

Tähän seikkailuun kannattaa hypätä mukaan!

Hupimielisin ja haltioitunein terveisin,
Kolibri & Kaukomatka

-------
2-7 Miehen Trio? on oulunseutulainen yhtye, jonka musiikki ammentaa ameriikan bluegrass ja country perinteestä sekä suomalaisesta pelimannihengestä. Heidän musiikkinsa on juurihoitoa parhaasta päästä; siinä puhuttelee arjen raadollinen(kin) huumori, jätkän rakkaus, syvät mietinnöt elämästä, viina ja yhteissoiton kaiken korjaava väkevyys. 2-7 Miehen Trio on esiintynyt festivaaleilla ja kyläjuhlilla ympäri Suomen mm. Kaustisen kansanmusiikkifestivaaleilla ja julkaissut pitkäsoiton: Suomenhevonen (2017). Löytyy mm. Spotifysta.
----
Kolibri&Kaukomatka on imatralaisen taiteilijapariskunta Veera Metson ja Tommi Ollikaisen luotsaama yhtye, joka toimii monialaisesti kulttuurin kentällä.
Yhtye ammentaa amerikkalaisesta ja suomalaisesta perinnemusiikista sekä ranskalaisen chansonin tarinankerronnasta. Ohjelmisto koostuu omista ja lainatuista kappaleista. Laulut kertovat vapaudesta, luonnosta ja rakkaudesta. Erityisyytenä ovat tutut, mutta harvemmin kuullut kulkurilault uusin sovituksin.
Kolibri&Kaukomatka on esiintynyt laajasti erilaisille yleisöille kotimaassa ja kansainvälisesti. Heidän musiikkinsa on kaikenikäisille lapsille; leikkimielistä, rehellistä ja ekologista!

Tapahtuman tiedot

Aika: 19.00 - 21.00

Jäppilänniementie 728

Salo-Peltolan seurojentalo

55800 Imatra

Luetuimmat

Uusimmat