Imatran Voima

Imatran Voima järjesti Mini Voima Cupin 28.13.2013

Mini Voima Cup

 

Lauantaina 28.12.2013 pelattiin Imatran Urheilutalolla Mini Voima Cup. Turnaus pelattiin pienessä kaukalossa (noin 10m x 20m) tyylillä 3 vs 3 + maalivahdit. Turnauksen yleiseen sarjaan osallistui 14 joukkuetta. Pelaajarajoituksena oli max kaksi 2div tai ylemmällä sarjatasolla pelaavaa pelaajaa per joukkue. Sekasarjaan osallistui viisi joukkuetta. Siellä ei ollut pelaajarajoituksia, mutta sääntönä oli, että molempia sukupuolia täytyy olla koko ajan kentällä.

Turnaus alkoi aamulla 10:00 kun sekasarja lyötiin käyntiin. Jokainen joukkue pelasi kerran toisiaan vastaan ja kaksi parasta joukkuetta pelaisi finaalin keskenään. Tiukkojen vääntöjen ja värikkäiden vaiheiden jälkeen finaaliin etenivät Kohta Sattuu ja PanuAnu. Kohta sattuu saalisti neljästä ottelusta 7 pistettä ja PanuAnu 6 pistettä. Lohkon kolmanneksi jäi SBS Heiskanen viidellä pisteellään. Finaali pelattiin noin 12:30 alkaen. Finaalista odotettiin tiukkaa vääntöä ja sitä se olikin. PanuAnu onnistui kuitenkin maalinteossa hiukan paremmin ja vei näinollen sekasarjan lukemin 5-4. Voittajajoukkueessa pelasivat Tomi Varis, Harri Leppänen, Eetu leskinen, Hanna Monto ja Maaria Haltsonen. Onnea voittajille!

Yleinen sarja aloitettiin 13:15. Urheilutalolle oli tehty kolme kenttää, joilla pelit pelattiin lohkoittain. Jokaisen lohkon kaksi parasta joukkuetta meni pudotuspeleihin sekä kaksi parasta lohko kolmosta. Lohkot olivat suht tasaisia ja joissakin lohkoissa saatiin jännittää viimeisiin peliin asti jatkoon meneviä joukkueita.

Puolivälieriä alettiin pelaamaan noin 15:50. Jokainen puolivälierä oli tasainen, eikä suuria maalieroja syntynyt. Välieriin selvisivät Grinderit, Mallun Appelssiinit, Sinappikone ja Torreksen Enkelit. Mallun Appelssiinien ja Sinappikoneen välierä oli todella tiukka, eikä pelaajat tainneet itsekään tietää pelin loputtua kumpi ottelun voitti. Mallun Appelsiinit kuitenin voittivat ottelun numeroin 5-4. Grinderit taas selvittivät tiensä suht helpohkosti finaaliin välierästä Torreksen Enkeleitä vastaan. Torreksen Enkeleistä paistoi läpi turhautuminen ja paras panos oli tainnut mennä päivän aiempiin peleihin. Ottelu päättyi selvään 7-2 voittoon Grindereille.

Finaalissa kohtasivat Grinderit ja Mallun Appelssiinit. Finaali pelattiin noin 16:45 alkaen. Ottelu eteni tasaisissa merkeissä ja molemmat joukkueet saivat maaleja ja hyviä maalipaikkoja. Grinderien pelaajien lavoista lähti kuitenkin vastustamattomia laukauksia, jotka painuivat Mallujen maalivahdin Lasse Korhosen selän taakse yksi toisensa jälkeen. Ottelu pelattiin hyvässä tunnelmassa ja nähtiin tiukkaa vääntöä, mutta loppujenlopuksi Grinderit veivät ottelun ja koko turnauksen nimiinsä lukemin 9-4. Voittajajoukkueessa pelasivat Toni Soikkeli, Tapio Kinnunen, Onni Piiparinen, Petri Hujanen ja maalivahtina toimi Joni Inkinen. Suuret onnittelut turnauksen voittajille!

 

 

Imatran Voima

Aikaisempia kirjoituksia

Imatran Voima

Perinteikkään Urheiluseuran pääpaino on tänä päivänä salibandyssä, jota harrastetaan 5-vuotiaasta aina aikuisiin asti. Voima sai Nuoren Suomen sinettistatuksen keväällä 2013 laadukkaasta seuratoiminnasta ensimmäisenä palloiluseurana Imatralla ja salibandyseurana Itä-Suomessa.

Uusimmat mielipiteet