Imatran Voima

Voiman junioreiden viikonloppukatsaus

E1 -joukkue

07.12.2013 Lpr, Joutsenohalli

 

SC Jenga - Voima  7 - 7

 

Ottelu oli tasainen vahvaa vääntöä molemmilta joukkueilta. Pelasimme rohkeammin kuin viikko sitten, jolloin hävisimme samaiselle vastustajalle parilla maalilla. Tässä pelissä meillä oli "voitto hyppysissä" vielä pari sekuntia ennen loppua.

Haetaan voitto Jengasta sitten jatkosarjassa...

 

Voima - KoRe  3 - 13

 

Taisi mennä paras lataus edelliseen otteluun. Ei päästy oikein missään vaiheessa peliin mukaan.

Kahden erän jälkeen kaveri johti kolmella maalilla. Tässä vaiheessa olisi ollut vielä mahdollista tulla mukaan, mutta emme onnistuneet siinä.

 

C1 -pojat

7.12.2013 Imatran Urheilutalo

Voima - FoSu 10-5

 

Lauantain kotiottelu FoSua vastaan toi vihdoin kauden ensimmäisen kotivoiton. Vaikka peli ei kotijoukkueelta ollut kovin tasokasta on voitto aina voitto.

Voima aloitti pelin varsin sekavasti. Useamman miehen syöttöketjuja ei saatu aikaiseksi kuin ajoittain ja oman maalin edustalla pallo pomppi useasti, pitkään ja vaarallisesti. Voiman onneksi FoSu ei näitä tilanteita saanut hyödynnettyä ja tauolle mentiin Voiman 3-1 johdossa.

Toisessa erässä samanlainen sekavuus jatkui. Maaleja tehtiin lähes tasatahtiin ja tauolle mentiin Voiman 7-4 johtotilanteessa. Kolmannessa erässä pyrittiin pelaamaan viisaasti ja yksinkertaisesti, jotta johtoasemaa ei sössittäisi. Tähän maltti riitti ja loppunumerot Voimalle 10-5.

Voiman paras kentällinen oli lauantaina Rasmus Kymäläinen (2+1), Topi Leino (3+0), Jesse Röyskö (1+1), Aatu Tella (0+3) ja Jaro Pietiläinen (0+2), tehden yhteensä kuusi maalia.

 

8.12.2013 Imatran Urheilutalo

Voima - OLS 3-13

 

Sunnuntaina saapui vastaan OLS, joka oli hävinnyt edellisenä päivänä Josballe hiukan yllättäen. Tämän vuoksi tiedettiin että vastaan tulee varmasti hyvin latautunut joukkue, joka ei Karjalan kiertueelta halua poistua ilman pisteitä. Myös Voima on liikkeellä paljon lauantaista paremmalla ilmeellä. Ensimmäisen erän jälkeen numerot olisi voinut olla pelitapahtumien valossa vaikka tasan, taululla kuitenkin 1-4 OLS:lle. Toisen erän alussa Voima sai hyvän rytmin päälle ja paine OLS:n päässä oli hyvää. OLS kuitenkin käänsi peliä nopeasti ja upealla pallon liikuttelulla pääsi erän aikana niskan päälle. Erän puolivälissä tulleet kolme maalia alkoivat kääntää peliä väkisin OLS:lle. Kolmanteen erään ei Voimalta enää loppukiriä nähty ja pisteet lähti Ouluun 3-13.

 

Sarjaa on nyt pelattu yksi kierros, josta Voiman saaliina 6 pistettä ja sijoitus sarjassa 10. SM-sarjan tavoille on nyt opiskeltu ja loppukauden tavoitteeksi on hyvä laittaa täysin realistinen playoff-paikka. Sarja jatkuu sunnuntaina vieraspelillä SSV - Voima.

Imatran Voima

Aikaisempia kirjoituksia

Imatran Voima

Perinteikkään Urheiluseuran pääpaino on tänä päivänä salibandyssä, jota harrastetaan 5-vuotiaasta aina aikuisiin asti. Voima sai Nuoren Suomen sinettistatuksen keväällä 2013 laadukkaasta seuratoiminnasta ensimmäisenä palloiluseurana Imatralla ja salibandyseurana Itä-Suomessa.

Uusimmat mielipiteet