Imatran Voima

Voiman edustus saa vieraita Sysmästä

Voiman edustusjoukkue saa vieraita Sysmästä kun BB-88 matkustaa Imatralle perjantaina 29.11.2013. Toimitus haastatteli jälleen joukkueen valmentaja Tomi Varista ennen tulevaa ottelua.

 

Tomi Varis

Yli kolmasosa sarjasta pelattu, onko kausi sujunut suunnitelmien mukaan?

Ei, vähän on mennyt yläkanttiin mutta ei anneta sen häiritä. Eli on siis mennyt hyvin. Viimeaikoina loukkaantumiset ovat sotkeneet kokoonpanoamme, joten harjoittelu on ollut vähän rikkonaista. Syksyn pimeät illat ovat näkyneet yllättävän vähän joukkueen mielialassa, vähän kuitenkin viime aikoina. 

Viime torstaina kärsitte ikävän tappion Kouvolassa Susia vastaan. Joukkueella oli silloin paljon poissaoloja. Minkälaisella vahvuudella Voima pääsee huomenna liikenteeseen?

Muutama palaa kokoonpanoon, Jerry Rautio on pelikunnossa, Teppo Räsänen sai synnytettyä ja Heiskasen Lassekin on pelillä. Aku Leino sai polvitaklauksen Susia vastaan jalkaan ja on varmuudella pois kuten myös Henri Peltonen. Kalle Uotilan, Juha ”joukkueen pyhä henki” Pennasen ja Matti Huhtirannan pelikunto on vielä vähän auki. Tilalle nostetaan SM-Sarjatason -pelaajia.

Mitä odotat perjantain ottelulta?

Sama vanha fraasi, keneltäkään tässä sarjassa ei tule ilmaiseksi pisteitä, mutta kaikilta on mahdollisuus olennaiseen keskittymisellä viedä pisteet. Pelataan tilanne kerrallaan parhaan mukaan, siitä syntyy kokonaisuus ja katsotaan pelin jälkeen kumpi voitti.

Imatran Voima

Aikaisempia kirjoituksia

Imatran Voima

Perinteikkään Urheiluseuran pääpaino on tänä päivänä salibandyssä, jota harrastetaan 5-vuotiaasta aina aikuisiin asti. Voima sai Nuoren Suomen sinettistatuksen keväällä 2013 laadukkaasta seuratoiminnasta ensimmäisenä palloiluseurana Imatralla ja salibandyseurana Itä-Suomessa.

Uusimmat mielipiteet