Imatran Voima

Tuloksia Voiman junioreiden peleistä

E2-pojat

 

E2-pojat (03) kävivät lauantaina Heinolassa pelaamassa. Ensimmäinen peli oli kotijoukkuetta SB-Heinolaa vastaan, jossa otettiin pienien kokoonpano vaikeuksien johdosta 12-8 takkiin.

 

Toisessa pelissä vastaan asettui Top team Savonlinnasta. Tähän peliin valmennus sai kokoonpanot ja pelipaikat pojille kohdilleen ja pelistä otettiin selkeä 8-2 voitto.

­­­­­­

C1-pojat

C1-pojat jatkoivat sunnuntaina SM-sarjaa vieraspelillä Josbaa vastaan. Kolmen viikonlopun ja viiden pelin peliputken viimeisestä pelistä puuttui taas kolme pelaajaa, kuten viime viikonloppunakin. Nyt saatiin apuja onneksi nuoremmista ikäluokista, kun Niko Veijalainen, Santeri Ovaskainen ja Joni Leppänen tulivat joukkueelle avuksi.
 
Edellisen viikonlopun hyvien kokemuksien vuoksi lähdettiin peliin samanlaisella taktiikalla kuin voitokkaaseen Indians-peliin. Aktiivinen karvaus tuottikin paljon paikkoja jo avauserässä. Viimeistely ei ollut vielä kuitenkaan terävimmillään, joten ensimmäinen erä päättyi 1-1. Toisen erän loppupuoliskolla Voiman maalinteko alkoi vihdoin toimia. Viiden minuutin jaksoon tuli kolme maalia, ja viimeiseen erään lähdettiin kahden maalin johdossa. Kolmas erä jaksettiin taistella koko joukkueella ja palkinto kovasta uurastuksesta tuli 5-2-numeroin.
 
Onnistujia voittopelissä oli taas runsaasti. Esille täytyy nostaa ainakin ensimaalinsa SM-sarjassa tehneet Joni Leppänen, Aapo Tonder ja Juho Cederström. Puolustuspäässä Eetu Loikkanen oli taas pelipäällä ja uransa ehkä parhaan pelin pelasi Eetu Löppönen.
 
Nyt edessä on ansaittu kahden viikon tauko peleistä. Seuraavat pelit ovat kotipelit FoSua (7.12.) ja OLS:a (8.12.) vastaan.

 

Imatran Voima

Aikaisempia kirjoituksia

Imatran Voima

Perinteikkään Urheiluseuran pääpaino on tänä päivänä salibandyssä, jota harrastetaan 5-vuotiaasta aina aikuisiin asti. Voima sai Nuoren Suomen sinettistatuksen keväällä 2013 laadukkaasta seuratoiminnasta ensimmäisenä palloiluseurana Imatralla ja salibandyseurana Itä-Suomessa.

Uusimmat mielipiteet