Imatran Voima

Voiman edustus vierailee torstaina Kouvolassa Susien vieraana

Voiman edustusjoukkue matkustaa torstaina Kouvolaan Susien vieraaksi. Sudet majailevat sarjan keskikastissa ja Voima porskuttaa kärkikolmikossa. Seuraavassa Voiman valmentaja Tomi Variksen mietteitä ottelusta.

 

Tomi Varis

Torstaina vieraspeli Susia vastaan Kouvolassa, mitä fiiliksiä ennen ottelua?

Ei mitään kummempaa. Joukkue on alkanut tiedostamaan sen, että vain omalla pelillä vaihto kerrallaan näistä peleistä saadaan tulosta aikaiseksi. Paketti on pysynyt hyvin kasassa alkukauden, mitä nyt viime pelissä hieman kurittomuutta näkyikin... Jos keskittyminen joka vaihtoon riittää, tapellaan joka pelissä pinnoista. Vieraspeli Kotkassa näytti, että nyt vieraissakin pystytään pelaamaan hyvää peliä. Luottavaisin mielin siis.

Minkälaisella kokoonpanolla Voima pääsee matkaan?

Kokoonpano on kyllä aika riekaleinen. Neljä kaveria on poissa loukkaantumisten ja työreissun takia. Tärkeitä jätkiä kaikki, mutta jalkeille saadaan kyllä 16+2 yhtä tärkeää jätkää!

Mitä odotat ottelulta?

Etenkin kotijoukkueen Sami Mäkisen näkemistä maila kädessä. Hyppäsi valmentajan tontilta takaisin pelaamaan. Itse en meinannut tehdä samaa. Kuulemma aika kovan ketjun on kasannut ympärilleen. ;)

Imatran Voima

Aikaisempia kirjoituksia

Imatran Voima

Perinteikkään Urheiluseuran pääpaino on tänä päivänä salibandyssä, jota harrastetaan 5-vuotiaasta aina aikuisiin asti. Voima sai Nuoren Suomen sinettistatuksen keväällä 2013 laadukkaasta seuratoiminnasta ensimmäisenä palloiluseurana Imatralla ja salibandyseurana Itä-Suomessa.

Uusimmat mielipiteet