Imatran Voima

Voiman juniorit pelasivat viikonloppuna

E1 –joukkue 16.11.2013 Iitti, Ravilinna

 

Voima - KoPa  11 - 1

 

Tähän peliin joukkue tuli hyvin latautuneena ja se näkyi esityksessä.

Koko ottelu pelattiin kurinalaisesti, varsinkin puolustuksessa. Vastustaja ei juurikaan päässyt vaarallisiin tilanteisiin.

Hyökkäys toimi suurimman osan ajasta mukavasti, mutta parantamisen varaa vielä jäi.

 

KoRe - Voima  5 - 5

 

Tässä ottelussa oli hiukan erilaisella tyylillä pelaava vastustaja. He karvasivat agressiivisesti ylhäältä asti.

Tällainen taktiikka vastustajalla ei luonnollisesti jättänyt meille aikaa hyvään systemaattiseen rakentamiseen.

Ottelu oli tiukka ja tasainen vääntö koko ajan jossa meillä oli hetkemme. Johdimme kolmannen erän alussa 4 – 2, mutta lopulta päädyttiin tasapeliin 5 - 5.

 

C1-Pojat

C1 pojat jatkoivat SM sarjan avausvoiton metsästystä Söderkullasta ja Espoosta. Reissuun lähettiin hieman vajaalla kokoonpanolla, sillä kolme puolustajaa jäi kotiin sairastamaan.

 

Blackbirds – Voima 10 - 5

 

Lauantaina Sipoo Areenalla ÅIF:n kotihallissa pelatussa ottelussa Voimaa vastaan tuli hallitseva Suomen Mestari Blackbirds Keravalta. Tasaisessa ottelussa Blackbirds oli koko ajan hiukan Voiman edellä ja vei rutiinilla voiton lukemin 10-5 (3-1,3-2,4-2). Ottelussa hyvää oli Mestarin haastaminen tosissaan ja huonoa kaksi käytösrangaistusta, joihin valmennus reagoi tiukalla palautteella.

 

Indians – Voima 5 - 7

 

Sunnuntaina Espoossa tuli vastaan jo toista vuotta SM-sarjassa pelaava Westend Indians. Sarjassa jo kolme voittoa ottanut Indians oli Voimalle oivallinen haaste. Valmennusjohto heitti pojille vielä hienon porkkanan voitosta, tunnetuilta pensselisediltä Santalan Sepolta ja Röyskön Atelta lähtisi voitosta viikset. Tässä ottelussa ei hienouksia nähty, peli oli molemmilta kovaa ja rehtiä. Indians hallitsi maalien valossa ottelun alkupuoliskoa, ollen parhaimmillaan jo 5-2 johdossa. Voimalta ei missään vaiheessa loppunut usko omaan tekemiseen ja se palkittiin hienosti. Joona Heiskasen johdolla joukkue aloitti toisessa erässä hurjan takaa-ajon. Indians vetäytyi kuoreensa ja Voima rupesi myllyttämään hyökkäyksiä yksi toisensa jälkeen. Seuraavat viisi maalia teki Voima ja SM sarjan avausvoitto Voimalle lukemin 5-7(2-1,3-2,0-4)!

 

Viikonlopusta valmennus haluaa nostaa esiin hienosti roolia ottaneet puolustajat Tomi Jurvan ja Eliel Virkin. Sekä tietysti hienosti joukkueelle uhrautuneet entiset Super Mariot Sepon ja Aten.

 

Voima jatkaa SM pisteiden metsästystä seuraavana sunnuntaina vierasottelussa Joensuussa Josbaa vastaan.

Imatran Voima

Aikaisempia kirjoituksia

Imatran Voima

Perinteikkään Urheiluseuran pääpaino on tänä päivänä salibandyssä, jota harrastetaan 5-vuotiaasta aina aikuisiin asti. Voima sai Nuoren Suomen sinettistatuksen keväällä 2013 laadukkaasta seuratoiminnasta ensimmäisenä palloiluseurana Imatralla ja salibandyseurana Itä-Suomessa.

Uusimmat mielipiteet