Imatran Voima

Voiman joukkueet olivat tulessa viikonloppuna

Voima Miehet II

Kakkosjoukkue kärsi kaksi kirvelevää tappiota kotiturnauksessa, joista molemmat lukemin 5-3. Ensimmäisessä pelissä Butchers pääsi helposti pienelle karkumatkalle ja meillä maalin teko tökki. Molemmilta joukkueilta siisti paikallispeli, joissa yleensä sattuu ja tapahtuu.

Toista peliä jopa hallittiin aika ajoin, mutta se maalin teko on vaikeaa. Itse vanhempana konkarina minun pitäisi näyttää mallia, mutta sorruin samaan mihin nuoret ukot, eli syöttelemään parhaalta maalinteko paikalta vielä kaverille. Kovaa pelaamalla ja muutaman ruman tilanteen ansiosta saimme pelata paljon ylivoimaa, mutta tehottomasti, joten sitä tulemme jatkossa treenaamaan. Vielä sattuu pahoja virheitä omista huonoista syötöistä ja ratkaisuista, mutta eteenpäin on menty ja nuoret ukot uskaltaa pelata miehiä vastaan jo kunnolla. Pelejä on vielä paljon jäljellä, joten päitä ei puskiin vielä työnnetä.

E2-pojat

Imatran voiman E2-joukkue eli -03 syntyneet petrasivat

edellisen Lauantain otteluista ottaen tällä kertaa tasapelin

sekä voiton, lopun taistelun ansiosta.

 

Molemmissa turnauksissa käsikirjoitus oli hyvin samankaltainen.

Näytti, että oltiin hieman unessa näissä aamun ensi peleissä.

Iltapäivän peleissä sitten jo näytettiin, että aamun pelit olivat työtapaturmia

ja otettiin vahvemmalla lopun pelaamisella voitto kotiin.

 

Mikkelin turnaus 2.11           Hatsina-Voima 5-4                Voima-Sudet   12-7

 

Joutsenon turnaus 9.11         HU-46 - Voima 7-7                Voima- KoRe    8-5

 

C2-pojat

C2-juniorit jatkoi pelejään Kotkassa kohdaten Jengan ja sarjajohtaja KoRen. Ensimmäinen peli oli ns. pakkopullaa ja puolilla valoilla pelailua. Peli kuitenkin voitettiin 8-3.

Toisessa pelissä oli asenne kohdallaan heti alusta alkaen. Pojat ylsivät ehkä kauden parhaimpaan peliinsä ja antoivat Kotkan pojille kyytiä isänpäivän kunniaksi 9-2.

Imatran Voima

Aikaisempia kirjoituksia

Imatran Voima

Perinteikkään Urheiluseuran pääpaino on tänä päivänä salibandyssä, jota harrastetaan 5-vuotiaasta aina aikuisiin asti. Voima sai Nuoren Suomen sinettistatuksen keväällä 2013 laadukkaasta seuratoiminnasta ensimmäisenä palloiluseurana Imatralla ja salibandyseurana Itä-Suomessa.

Uusimmat mielipiteet