Imatran Voima

Voiman juniorit turnasivat viikonloppuna

Viikonloppukatsaus

 

E1–joukkue

3.11.2013 Imatra, Urheilutalo

 

NST – Voima                       8 – 9

 

Tämä ottelu oli varsinainen trilleri. Alusta loppuun elettiin tasaisissa merkeissä. Kaveri oli perässä 1-2 maalia ja kahden erän jälkeen tasoissa 5-5. NST oli tappiolla parilla maalilla, mutta kahden erän jälkeen tilanne oli tasan 5-5. Kolmannessa erässä pääsimme kolmen maalin karkumatkalle, jota seurasi pieni hyvän olon tunne. Tämän seurauksena NST kiri tasoihin, kun pelikellossa oli pelattuna 41 minuuttia. Kova taistelu tuotti kuitenkin tulosta ja 20 sekuntia ennen loppua onnistuimme tekemään voittomaalin.

 

Voima – Sudet                    11 – 2

 

Saatiin hyvä alku otteluun ja johdettiin ensimmäisen erän jälkeen 5 - 0. Toinen erä katseltiin ja ihmeteltiin hyvän olon tunteessa ja Sudet veivät erän lukemin 0-2.

Kolmannessa erässä oli taas meidän vuoromme. Nakutettiin kuusi maalia tasaiseen tahtiin ja voitimme ottelun selvin numeroin 11 - 2.

 

 

E2 -joukkue

2.11.2013 Mikkeli, Rantakeidas

 

Hatsina – Voima                 5 - 4

Voima – Sudet                    12 - 7

Imatran Voima

Aikaisempia kirjoituksia

Imatran Voima

Perinteikkään Urheiluseuran pääpaino on tänä päivänä salibandyssä, jota harrastetaan 5-vuotiaasta aina aikuisiin asti. Voima sai Nuoren Suomen sinettistatuksen keväällä 2013 laadukkaasta seuratoiminnasta ensimmäisenä palloiluseurana Imatralla ja salibandyseurana Itä-Suomessa.

Uusimmat mielipiteet