Imatran Voima

Katsaus Voiman junioreiden viikonloppuun

Viikonloppukatsaus

 

D1-Reds jatkoi pelejään kotiturnauksen merkeissä Imatran Urheilutalolla. Pojat kohtasivat Luftin Luumäeltä ja Hatsinan Mikkelistä.

Ensimmäisessä pelissä pojilta oli unohtunut valmentajan opetukset, eikä peli tuntunut poikia kiinnostavan. Jalka ei liikkunut, ei menty maalille ja laukaukset paukkuivat pitkin U-talon verhoja. Luft taasen iski nopeilla vastaiskuilla ja teki monta maalia Voiman pelaajien virheistä. Luft voitti ottelun 9-4.

Hatsina -peli olikin sitten astetta parempaa. Laukausten laatu parani hieman ja maalille uskallettiin mennä ottamaan iskuja vastaan. Tuloksena oli 5-3 voitto Voiman pojille. Pelaajista mainiolla pelipäällä oli Oskari.

C2 pelasi sunnuntain myös omat pelinsä kotona Urheilutalolla. Joukkue koostuu pääosin samoista pelaajista kuin D1-joukkue, joten lauantaista lähdettiin parantamaan nimenomaan laukauksia sekä maalille menoa.

Ensimmäisessä pelissä vastaan tuli Jenga Iitistä. Peli oli Voiman näytöstä. Topilla oli vain neljä torjuntaa ja peli menikin poikki kolmannen erän alussa. Voima voitti pelin 12-0.

Toisessa pelissä asteli vastaan Iitin Pallo, joka tuli Imatralle tila-autolla, eli pelaajia oli matkassa 6+mv sekä valmentaja. Kaksi erää Iitin pojat jaksoivat sinnitellä Voiman perässä ja kahden erän jälkeen ottelu olikin lukemissa 5-5. Kolmannessa erässä peli kuitenkin kääntyi Voimalle ja tuloksena voitto lukemin 13-7. Sunnuntain peleistä voidaan mainita hyökkäyskolmikko Niko-Josi-Joni. Ketju oli oikein hyvällä ja yritteliäällä jalalla liikkeellä ja tulostakin syntyi. 

Imatran Voima

Aikaisempia kirjoituksia

Imatran Voima

Perinteikkään Urheiluseuran pääpaino on tänä päivänä salibandyssä, jota harrastetaan 5-vuotiaasta aina aikuisiin asti. Voima sai Nuoren Suomen sinettistatuksen keväällä 2013 laadukkaasta seuratoiminnasta ensimmäisenä palloiluseurana Imatralla ja salibandyseurana Itä-Suomessa.

Uusimmat mielipiteet