Imatran Voima

Viikonloppukatsaukset Voiman joukkueiden peleistä

Voiman miesten kakkosjoukkue kävi viikonloppuna Pyhtäällä ja C1-pojat Turussa sekä Porissa. Seuraavassa katsaus peleistä.

Voima II

 

Voiman nuori kakkosjoukkue matkasi toiseen sarjaturnaukseen Pyhtäälle. 13 kenttäpelaajaa oli alunperin matkassa mukana. Ensimmäisen pelin alussa huomattiin, että yhdeltä oli unohtunut kengät kotiin, joten jäljellä oli enää 12 pelaajaa. Toiseen peliin rosteri kaventui vielä entisestään, kun yksi pelaaja satutti varpaansa ’alkulämmittelyssä’.

Voima II – Tyrin Kaiken 3-6

Voiman nuori joukkue pystyi ajoittain taistelemaan sarjajohtajaa vastaan, mutta kokemus ratkaisi pelin. Puolustettiin matalalla aluetta ja pyrittiin antamaan painetta omalla alueella. Useasti kuitenkin vahvemmat ja kokeneemmat kaverit voittivat kaksinkamppailut. Vastareihin päästiin iskemään sillointällöin. Pelattiin niin kuin ennen peliä sovittiin. Positiivisen näköistä peliä. Tommi Toiviainen pelasi maalilla hyvän pelin.

SC Jenga – Voima II

Kokemusta oli karttunut taas yhden pelin verran enemmäin tähän peliin lähdettäessä. Kolmannessa erässä peli oli vielä 1-0 Jengalle ja taistelimme ihan täysin ottelun voitosta. Maalipaikkojakin oli ihan riittämiin, mutta ei osuttu tällä kertaa. Tästä on hyvä jatkaa kotiturnaukseen Imatralle. Toivottavasti saadaan täysi kokoonpano pelille.

 

Voima C1

 

TPS – Voima 10-3

Voima kävi Turussa testaamassa TPS:n kunnon. TPS osoitti olevansa kunnossa ja hoiti ottelun lukemin 10-3. Seuraavassa valmentaja Jarno Heiskasen mietteitä ottelusta.

Jarno Heiskanen

Mihin ottelu ratkesi?

Oltiin eka erä hyvin pelissä mukana. 2-0 eka erä Tepsille. Kaveri hallitsi mutta oltiin hyvin pelissä mukana. Toisessa erässä meille tuli pieni musta hetki ja kaveri teki 3-4 maalia vähän ennen puolta väliä. Siinä tehtiin vielä vaihtovirhe ja TPS käytti ylivoiman hyväkseen. Karkeita virheitä sattui ja kaveri rokotti niistä kovalla prosentilla. Sen seurauksena päät hieman  notkahti. Notkahduksen myötä TPS onnistui tekemään pari maalia toisen erän loppuun. Viimeisellä erätauolla päätettiin, että kolmas erä vedetään hyvin. Siinä onnistuttiin ja viimeinen erä meni tasan 2-2. Seuraavaa peliä varten saatiin hyvä erä alle ja hyvä fiilis päälle.

Mitä parannettavaa jäi huomiselle?

Yksi haaste on, että aiemmin pelattu 3 x 15 minuuttia juoksevalla peliajalla. Nyt pelataan 3 x 20 tehokasta. Ajatus täytyy saada pysymään koko 60min pelissä. Peliaika tuntuu pojista varmasti pitkältä, koska ero aiempaan on suuri. Ajoittain pelataan hyviä eriä, mutta välillä ei ilmeisesti jakseta keskittyä täysillä koko aikaa. Eli täysi 60 minuuttia pitäisi pystymään pelaaman. Siinä suurin haaste tällä hetkellä.

Missä asioissa on menty eteenpäin kauden aikana?

Peli nopeutunut. Siihen on keskitytty ja siinä on onnistuttu. Syöttötyöskentely ja pelinopeus on ollut vastustajilla kyllä ihaltavan hyvää, siihen ei ole vielä päästy. taitavia ja urheilullisia kavereita ollut vastassa. Hirveän nopeaa peliä on ollu. Me olemme kehittyneet siinä mutta kaveri on vielä edellä.

Vapaa sana

Parempi joukkue voitti. Ei auta selitellä. Todella urheilullisia poikia oli vastassa.

Karhut – Voima 10-7

Seuraavana päivänä Voiman pojat matkustivat Poriin Karhujen vieraaksi. Karhut osoittautuivat niukasti paremmiksi lukemin 10-7, josta kaksi viimeistä maalia Karhut tekivät tyhjiin. Seuraavassa Jarnon kommentit otteluista.

Päällimmäiset mietteet ottelusta?

Tiukka peli. Alussa johdettiin, sitten kaveri tuli rinnalle ja meni ohi. Kaksi kertaa noustiin takaa tasoihin. Pisteet olisi voitu ottaa hyvinkin, pelattiin aika huono peli. Virheitä sattui paljon ja kaveri rokotti niistä hyvin. Kaikkia harmitti kovasti pelin jälkeen. Hyvä mahdollisuus valui läpi sormien.

Mikä käänsi tiukan ottelun Karhuille?

Virheitä sattui liikaa. Muutamia harhasyöttöjä. Kaveri prässäsi kyllä hyvin. Olemme pyrkineet nopeuttamaan peliä ja sitä kautta virheitä tietysti sattuu. Yksi paha merkkausvirhe vaparissa. Harmittavia henkilökohtaisia virheitä sattui.

Pystyttiinkö parantamaan eilisestä?

Ei tullut enää mitään lamaannuksia. Hyvin oltiin pelissä mukana koko ajan. Yksilövirheet enemmän leimasivat tätä peliä. Ylivoimaa saatiin kivasti, kun kaveri joutui rikkomaan.  Karhut ottivat kuusi tai seitsemän jäähyä meidän kolmea vastaan. Ylivoima toimi ensimmäistä kertaa tällä kaudella ja hyvin toimikin. Teimme kolme ylivoimamaalia.

Loppuyhteenveto viikonlopusta?

Reissu oli pitkä ja raskas. Reissuun lähdettiin aikaisin ja maanantain vastaisena yönä oltiin myöhään kotona. Kovasti saatiin oppia ja valmennukselle tuli paljon ajateltavaa. Jotakin uutta pitää ruveta kehittämään ja suuntaviivoja on tehty. Urheilullisia porukoita on vastassa ollut paljon ja laji menee kovasti siihen suuntaan jatkuvasti. Me ollaan treenattu ihan hyvin mutta niin on vastustajatkin.

Imatran Voima

Aikaisempia kirjoituksia

Imatran Voima

Perinteikkään Urheiluseuran pääpaino on tänä päivänä salibandyssä, jota harrastetaan 5-vuotiaasta aina aikuisiin asti. Voima sai Nuoren Suomen sinettistatuksen keväällä 2013 laadukkaasta seuratoiminnasta ensimmäisenä palloiluseurana Imatralla ja salibandyseurana Itä-Suomessa.

Uusimmat mielipiteet