Imatran Voima

Voiman edustus saa vieraakseen Kosken Dynamon

Voiman edustusjoukkue saa tänään vieraakseen Hämeenkosken Dynamon. Dynamo on sarjanousija ja aloittanut kautensa kahdella voitolla. Voiman toimitus haastatteli joukkueen valmentaja Tomi Varista ja puolustaja Mika Hietamäkeä. <!--break-->

 

Tomi Varis

Mitkä fiilikset alkukaudesta?

Ihan hyvät fiilikset alkukaudesta. Syksy on alkanut jo pimenemään, mutta edelleen treeneissä on pysynyt hyvä tekemisen meininki. Sen eteen tullaan tekemään hommia, että meininki pysyy koko kauden samanlaisena. Peli on mennyt pala palalta eteenpäin. Paloja on kuitenkin vielä paljon kasattavana.

Tänään kotipeli sarjanousija Kosken Dynamoa vastaan, mitä mietteitä ennen illan ottelua?

Kovassa draivissa, voittanut molemmat alkukauden ottelut. Intoa varmasti täynnä, kun ensimmäistä kertaa näin korkealla sarjatasolla. Joukkueesta ei ole oikeastaan mitään tietoa, joten vastustajaan ei tarvi keskittyä oikeastaan yhtään. Jos saamme oman hyvän draivimme päälle ja reagoimme hyvin tilanteisiin niin uskoisin, että pisteet jäävät Imatralle.

Edellisessä sarjapelissä oli täysin surkea alku, onko jotakin tehty eritavalla, jotta tänään peliinlähtö olisi parempi?

Silloinkin oli äärimmäisen hyvät fiilikset ennen peliä. Ei ollut mitään merkkiä siitä, että alku olisi sellainen. Ilmeisesti kuitenkin paljon tehtävää vielä vieraspeleihin lähdöissä. Näkisin, että ongelma on vain vieraspeleissä, aivan kuten edellisilläkin kausilla. Ennen seuraavaa vieraspeliä, etenkin mikä pelataan parketilla, valmistaudutaan eritavalla. Ei keskitytä liikaa vastustajiin. Kotipeleissä pitäisi kyllä syttyä pelaamaan ilman mitään erikoisia virikkeitä.

 

Mika Hietamäki

Miten kausi on mielestäsi lähtenyt käyntiin?

Suht hyvin lähtenyt kausi liikenteeseen. Tietysti olisi voinut paremminkin lähteä. Kärkeen otettiin paha kotitappio viimeisen erän hölmöilyn takia. Vieraista haettiin tärkeät pisteet alun hölmöilyn jälkeen. Ihan tyytyväinen voi siis olla. Parannettavaa kuitenkin on vielä paljon.

Edellinen sarjapeli oli varsinainen viihdenäytelmä. Mitä tänään tehdään eritavalla, jotta samanlaista ei pääse tapahtumaan?

No tänää ei tapahdu samanlaista ja se on varma juttu.  Omaa viihdyttävää peliä lähdetään pelaamaan heti alusta alkaen. Omiin ei ainakaan saa tulla tänään yhtä paljoa maaleja mitä aikaisemmissa peleissä. 

Top Team pelin jälkeen on puhuttu paljon alkulämmittelystä ja sen muuttamisesta, mitä mieltä sinä olet asiasta?

Itse olen tyytyväinen alkulämppään, mutta jos jotain lähdetään muuttamaan, voisi aluksi vähän pelailla jotakin ja ottaa happoja. Mutta minulla ei ole ongelmaa alkulämpän suhteen.

Mitä odotat illan peliltä?

Eihän siinä. Mukava saada uusi joukkue taas urheilutalolle. Tuntematon joukkue. Toivottavasti saadaan hyvä peli. Voittoa odotetaan ja sehän sieltä tuleekin.

 

Ottelu pelataan Imatran Urheilutalolla tänään 18.10.2013 kello 19:00

Imatran Voima

Aikaisempia kirjoituksia

Imatran Voima

Perinteikkään Urheiluseuran pääpaino on tänä päivänä salibandyssä, jota harrastetaan 5-vuotiaasta aina aikuisiin asti. Voima sai Nuoren Suomen sinettistatuksen keväällä 2013 laadukkaasta seuratoiminnasta ensimmäisenä palloiluseurana Imatralla ja salibandyseurana Itä-Suomessa.

Uusimmat mielipiteet