Imatran Voima

Voiman junioreiden viikonloppukatsaus

Viikonloppukatsaus

 

Voima Blues D1 avasi haastaja-sarjan mallikkaasti kahdella voitolla. Vaikka aurinko ei pilvien takaa paistanutkaan, oli poikien peliin valmistautumisessa positiivisen odottava tunnelma ja keskittyminen päivän peleihin. Olihan kyseessä kauden ensimmäinen sarjaturnaus ja vieläpä kotihallissa Imatralla.

Nst valkoinen- Voima D1 Blues  4-6

Ennen ottelua sovitut asiat olivat hyvin poikien mielessä  koko pelin ajan. Paljon painotettu yrittäminen ja uskaltaminen näkyivät kentällä ja onnistumisia tuli laajalla rintamalla. Kaikki kolme kentällistä pääsi maalin makuun ja saivat tasaisesti vastuuta.  Alas jaksettiin tulla puolustamaan ja kaveria autettiin. Oikeutetusti pisteet Voimalle hyvän pelin saattelemana.

Voima D1 Blues- PyY  15-5

Toiseen peliin hieman muutettiin pakkien peluutusta ja muutamien pelaajien paikkoja. Muuten joukkue jatkoi tekemistä samalla asenteella kuin ensimmäisessäkin pelissä. Ainut pieni takaisku oli toisen erän alkuun 5 minuutin jäähy, mikä tuli pöytäkirjaan merkkaamattomasta pelaajasta, mutta siitäkin selvittiin hyvin. Tässäkin pelissä poikien asenne oli kohdillaan ja hätäpäivää ei koko pelin aikana ollut. Yksittäisistä pelaajista mainittakoon Rolando Reijonen neljällä osumalla ja Niko Liikkanen kolmella osumalla.

Ensimmäinen turnaus näytti lupaavalta ja harjoituksissa läpikäytyjä asioita toteutettiin kentällä. Vielä pieniä asioita jäi parannettavaa, mutta ainahan niitä on. Tärkeintä oli, että joukkueen asenne oli kohdallaan ja siitä on hyvä rakentaa eteenpäin. Tästä on hyvä jatkaa harjoituksien kautta kohti seuraavaa turnausta!

Voima D1 Reds – NST Mustat

D1 Reds aloitti sarjapelit Taavetissa. Ensimmäisessä pelissä kohdattiin NST Mustat. NST Mustat on -00 ikäluokan Lpr:n kilpaporukka, joka muodostettiin täksi kaudeksi NST:n ja Voikun pelaajista. Peli oli tasainen ja kovavauhtinen. Voiman pakit pelasivat rohkeaa haastamispeliä avaten jalalla kohti keskustaa. Virheitä kyllä tuli, mutta kun onnistuttiin, myös tilanteita syntyi. Laukaukset vei NST, mutta vaarallisemmat maalipaikat loi Voima. Peli päättyi kuitenkin NST:n voittoon 5-3.

Mikkelin Obelix – Voima D1 Reds

Toisessa pelissä vastaan asettui Mikkelin Obelix.  Voima jatkoi hyviä otteitaan ja varsinkin maalipaikoissa oltiin huomattavasti tehokkaampia kuin NST:tä vastaan. Kaiken kaikkiaan hyvännäköistä peliä. Alkaa valmennusvelhojen opit menemään perille ja otteet sen mukaan parantua. Tästä on hyvä jatkaa. Tehot jakautuivat tasaisesti jokaiselle kentälle. Peli päättyi Voimalle 10-4. 

Imatran Voima

Aikaisempia kirjoituksia

Imatran Voima

Perinteikkään Urheiluseuran pääpaino on tänä päivänä salibandyssä, jota harrastetaan 5-vuotiaasta aina aikuisiin asti. Voima sai Nuoren Suomen sinettistatuksen keväällä 2013 laadukkaasta seuratoiminnasta ensimmäisenä palloiluseurana Imatralla ja salibandyseurana Itä-Suomessa.

Uusimmat mielipiteet