Toimittaja testasi: Näillä seksiruuilla viettelet puolisosi

Tylsästä ulkomuodosta huolimatta tällä yhdistelmällä pitäisi lähteä kone käyntiin.

Henriikka Eloluoto

Verenkiertoa kiihdyttävä inkivääri, seksihormoneja rakentava ja spermantuotantoa lisäävä kala, kosteutumiseen auttava soija ja sukupuolihormonien tuotantoa lisäävä avokado. Sushin syömiselle on monta hyvää syytä.

Henriikka Eloluoto

Tie miehen sydämeen käy vatsan kautta. Mutta minne muualle vatsan kautta voi päästä?

Seksiruokalistojen kärkikahinoissa pyörii usein tumma suklaa. Tieteellisestä näkökulmasta tärkein tekijä suklaan tehokkuudessa on sen tuottama mielihyvä. Nimenomaan tumman suklaan sisältämät yhdisteet nimittäin vapauttavat kehossa samoja endorfiineja, joita seksinkin aikana vapautuu.

Paitsi tavallisten, myös raakasuklaiden uskotaan myös herättävän halukkuutta. Vaikuttavina ainesosana seksisuklaissa on usein suklaan itsensä lisäksi myös maca-jauhe. Macan sisältämät kalsium, jodi ja lukuisat aminohapot auttavat lisäämään kestävyyttä ja voimaa. Lisäksi macan uskotaan vaikuttavan hormonaaliseen tasapainoon, seksuaaliviettiin ja vireystilaan. Mikäli siis mielii vietellä kumppaninsa suklaalla, on tehokkainta valita aseeksi macaa sisältävä raakasuklaa.

Toisena suurena haluja nostattavana makuelämyksenä pidetään ruuan tulisuutta. Vaikka chilin kapsaisiinin aiheuttamat kihelmöinnit johtuvatkin ruuasta, muokkaa ihmisen alitajunta reaktion liittymään tilanteeseen. Tulisen ruuan uskotaan siis usein muuttavan tilanteen myös kokonaisvaltaisen tuliseksi. Mikäli chiliä haluaa tarjota treffeillä, kannattaa ruoka kuitenkin valmistaa ilman tomaattia. Tomaatin sisältämä lykopeeni voi nimittäin joissain tapauksissa heikentää miehen testosteronitasoa.

Yhtenä varmana halujen herättäjänä on suurien kalium- ja b-vitamiinipitoisuuksiensa vuoksi banaani. Banaanin syömisestä on kuitenkin hyötyä vain siinä tapauksessa, että sen nauttii useamman tunnin ennen h-hetkeä. Tällöin banaanin vitamiinit ja hivenaineet pääsevät avustamaan seksihormoneiden tuotantoa parhaiten.

Lisämaustetta viettelevälle illalliselle kannattaa hakea vielä basilikasta, mansikoista ja sushista. Näistä mansikan c-vitamiini kohottaa viettiä, basilika parantaa verenkiertoa ja sushin ainesosien sisältämät foolihapot ja seleeni lisäävät energiaa ja parantavat sperman tuotantoa. Ruokajuomaksi kannattaa valita punaviini, sillä tutkimuksista on selvinnyt, että punaviiniä juovilla naisilla on muita naisia korkeampi seksivietti.

Käyttäjän Henriikka Eloluoto kuva
Henriikka Eloluoto

Kommentit (20)

Kommentit

On toimittajilla juttujen vöhissä kun tälläista huuhaata täytyy suoltaa.
Onko suomalaisten seksittömyys painunut jo sille asteelle, että oikein SEKSIRUOKIA täytyy tarjoilla. HUH HUH!!
Alkukantaista ja eläimellistä, mutta sellaisiahan me juuri puusta pudonneet olemme!

Eipä kyllä tule vahinkoa, jos hölmöläiskansa jättää lisääntymisen.
Siinä säästyy moni muu parempi eliölaji tältä syöpäläiseltä.

Seksiruokaa mulle tuokaa!!

Täytyy myöntää, että oikeassa olet. Minäkin alan kääntyä tuolle kannalle, että ellei suomalainen ala sivistyä muiden sivistysmaiden tasolle, niin voivat laulaa itsensä suohon kanteleensa kera!
Ei tällaisia kateellisia juoppoja luusereita ja mitään yrittämätöntä kansaa tulevaisuudessa todellakaan mihinkään tarvita! Kansa niin tyhmää jota viedään kuin pässiä narussa ja sitten ne vielä viinan kanssa lotratessaan hävittävät päästänsä ne viimeisetkin harmaat aivosolunsa, niin on heidän pakko alkaa ajatella munuaisilla jos nekään enään niillä toimivat?

Maailman Matti

Jep Jepille vastaan, että uroksisksi lukeutuvia suomijuntteja isketään ihan kirjaimellisesti korkokengällä päähän, niin äijä putoo kuin tikka baarituolilta alas!

Suomijuntti on sokea, kuuro, haju- ja makuaistiton, ynnä tietenkin tunnoton, jolloin hän saattaa rakastua milloin vaan pahvipaulaan, tai -pirkkoon, jolle on tehty sata kauneusleikkausta, rasvaimut Virossa, jolla on implantit suussa, päässä, kehon eri osissa.

Mikä on ihan sitä ihteään, sitä omaa, sitä NAISTA , siitä voi ottaa selvää vain tarkka tieteellinen tutkimus.

Suomijuntti on kusetettavissa!

Venäläiset naiset ovat kertoneet, että suomalainen mies on hidas ja hyväksikäytettävä HÖLMÖ.
Ei siinä seksiruokia tarvita, vain venäläistä vodkaa ja kaviaaria, siinä on koko kattaus!!

Suomijuntti on kusetettavissa!

Jotain alan kauppiasta haastateltiin noista sexileluista.
Suklaakyrpä todellakin on ykkönen ja nimenomaan tumma suklaa, valkoiselle
ei ole kysyntää.
Kyrpiä ostavat pääasiassa heteronaiset.

sirkku

Vai näin on, että heteronaiset. Hmm. minkalaiset naiset? Ei näillä naisilla, sitten oikein kysyntää ole fiksuimmissa piireissä, ovat kertakäyttötavaraa, jos siihenkään enää kelpaavat?
Ja suomalaiset rasvamahaiset äijät irstailee Thaimaassa. Jo on kansaa!!
Ilmankos työttömyys kukoistaa, kun päässä ei pyöri ainutkaan järkevä ajatus.

Maailman Matti

No on täällä juhannusaiheet, eikö LÄNSIVÄYLÄN toimittajat keksi jutun aiheita, kun täytyy tällaista törkyä tuoda perhelehden palstoille!
Onko nyky ihmiset kaikki impotentteja, kun ei muusta osata keskustella. Kummallista tämä suomalaisen elämä, kun on näin tunneköyhää, ja elämätöntä elämää, jos ainoa aihe mikä kiinnostaa on pelkästään joku mikä liittyy sexiin ja erityisesti alapää huumoriin ja känniörvellykseen. Ei todellakaan ole suomalaisella elämää jos aiheet on aina tätä luokkaa, ja sitten jos joku elää ja nauttii ansioistaan sekä saavuttaa jotain, niin kyllä kadehtijoita rittää.
Suomalainen köyhyys on korvien välissä!

Maailman Matti

Ja kenelläköhän tämä toimittaja Eloluoto on testaillut näitä hänen sexiruokiansa.
Luulisi nuoren naisen ajattelevan muutakin, kuin vain sexiä, että täytyy oikein lehteen kirjoittaa testannensa sexiruuilla äijiä!
Luulisi fiksun nuoren naisen saavan miehen kiinnostumaan itsestänsä ilman syöttämistä ja juottamistakin.
Vai eikö suomalaisen pääkopassa enää liiku todellakaan mikään.
Elämässä on iloa ja ihastumista, jos sen oikein oivaltaa!
Kehnoja on suomalaiset akat kuin ukotkin, ei mielikuvia mistään paremmasta!

Maailman Matti

Seksiruoat ovat erilaisia salaatteja. Hieman voi käristää jotain grillissä. Täys lihaa
hieman ja jälkkäriksi vaikka makoista suklaajäätelöä. Siinä se tänä kesänä.

Vanha pantteri

Seksiruokaa on mikä tahansa silloin kun seksittää, eikä siihen kyllä ruokaakaan tarvita, paitsi silmän sellaista!!
Paitsi - ei paisti..
Katseleminen riittää kun namittaa, mutta tietenkin makuasiasta mitä suuremmassa määrin on kysymys silloin kun puhutaan seksiruuista.

Myrkynnielleelle Maailaman Matille

Tie myöskin naisen sydämeen käy vatsan kautta!
Unohdetaan se päivällinen joka on oma lukunsa, ja otetaan sellainen "välipala" lyhyen ja helpon kaavan mukaan.
Tummia karjalanpiirakoita, munavoita, graavilohta ja juomana kuoharia. Kahvi, leipäjuustoa, viennettaa. Likööriä tai konjakkia ihan viimeiksi.
Tämä tehoaa joka ainoa kerta kun myös muistaa, ettei se ruoka ole pääasia:)

Rautakauppias

 

 

Autoihinvaraosat.fi