Imatran Ketterä

Kauden ensimmäinen vieraspelireissu takana

Ketterän  kausi jatkuu uuden pelaajan kera. Kuvituskuva.

Tomi Sillanvuo

Ketterän harjoitusottelut jatkuivat viikonloppuna kahden vierasottelun turneella Etelä-Suomessa. Joukkue haki tuntumaa kauden aikana tuleviin tuplavierasotteluihin ja kävi pelaamassa perjantaina Porvoossa ja lauantaina Forssassa. Ottelut tulevia Suomi-sarja vastustajia olivat hyvä testi joukkueelle siitä, missä tällä hetkellä mennään ja antoivat paljon tärkeää tietoa valmistauduttaessa tulevaan sarjaan.

Perjantai-iltana Porvoossa Ketterä otti murskavoiton Porvoon Huntersista lukemin 1-10 (1-0,0-6,0-4). Joukkueen peliesitys oli erinomainen ja onnistumisia tuli laajalla rintamalla. Kotijoukkue Hunters ei pystynyt vastaamaan Ketterän vauhtiin ja taululla komeilivat ottelun jälkeen tylyt lukemat.

Porvoosta joukkue matkasi Forssaan, jonne saavuttiin puolilta öin. Lauantaina ottelu FPS:ää vastaan alkoi jo klo 14, joten viikonloppuna mentiin tiiviillä ohjelmalla.

Lauantaina FPS ottelu oli tasainen ja päättyi lopulta jatkoajalla Ketterän voittoon maalein 4-5 (1-1,2-2,1-1,0-1).  FPS johti ottelua toisessa erässä jo 3-1, mutta Ketterä nousi rinnalle ja lopulta ohi.

Päävalmentaja Jarno Mensonen oli tyytyväinen viikonlopun antiin ja joukkueen peliesityksiin.

-Kokonaisuutena hyvä reissu, joka palveli meidän valmistautumista sarjaan. Perjantain peli Porvoossa oli meiltä hyvä esitys, tasainen suoritus koko joukkueelta. Lauantaina Forssassa hieman epätasaisempi ottelu, positiivista oli että nousimme tappioasemasta voittoon jatkoajalla. Ollaan tehty kovasti töitä ja tulokset alkavat näkyä pelissä. Tästä on hyvä jatkaa kohti uutta viikkoa, totesi Mensonen

Ketterän harjoitusottelut jatkuvat perjantaina 11.9. kotiottelulla Joensuun Kiekkokoplaa vastaan. Ottelu on viimeinen ennen 19.9. Tuusulassa alkavaa Suomi-sarjaa.

teksti: Tomi Sillanvuo

Imatran Ketterä

Aikaisempia kirjoituksia

Imatran Ketterä

Imatran Ketterä on vuonna 1957 perustettu imatralainen jääkiekkoseura. Ketterä pelaa nykyisin jääkiekon kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla Suomi-sarjassa.

Edustusjoukkueen lisäksi seuralla on Mestiksessä pelaava A-nuorten joukkue.

 

Uusimmat mielipiteet