Imatran Ketterä

Ketterä kohtaa SaPKon

Viime kaudella Ketterää Suomi-sarjassa edustanut Ville Paalanen palaa tutulle Imatra Spa Areenalle SaPKon paidassa.

 

Mika Tiira

Perjantaina on imatralaisille jääkiekon ystäville luvassa harvinaista herkkua, kun Suomi-sarjaan valmistautuva Ketterä kohtaa harjoitusottelussa takavuosien hegemoniakumppanin, Mestiksessä pelaavan Savonlinnan Pallokerhon.

Ketterä ja SaPKo ovat kohdanneet edellisen kerran harjoitusottelussa 28.8.2009, joten ihan tavallista eivät joukkueiden väliset kohtaamiset ole viime vuosina olleet. SaPKo saapuukin perjantaina ensimmäistä kertaa Spa Areenalle.

SaPKon riveissä nähdään monta tuttua pelaaja, sillä viime kaudella Ketterän paidassa pelanneet Ville Paalanen, Teemu Lepaus ja lainamiehenä Imatralla pariin otteeseen käynyt Jarkko Kainulainen pukevat tulevalla kaudella pässipaidan.

SaPKon joukkuessa uusina pelaajina nähdään myös maalivahti Olli Kälkäjä (Uni.Mass-Lowell/USA), puolustajat Sameli Ventelä (HPK A) ja Casimir Jurgens (HIFK A), sekä hyökkääjät Samu Markkula (JYP Akatemia), Janne Kumpulainen (KeuPa HT), Toni Henttonen (Sport A), Tomi Wilenius (Hokki), Viljami Wacklin (Jokerit A) ja Mikko Lahtela (Pelicans). Jo viime kaudelta tuttu on muun muassa SaiPa-kasvatti Rasmus Hämäläinen.

SaPKon valmentajana tulevalla kaudella toimii kotiin Savonlinnaan palannut Pasi Räsänen, joka on aimmin toiminut valmentajana Sportissa ja Lahden Pelicansissa. Kakkosvalmentajaksi SaPKo on kiinnittänyt niin ikään oman kylän miehen, SaiPastakin tutun maalivahtilegendan ja maailmanmestarin Jarmo Myllyksen.

Ketterän leirissä perjantaista SaPKo-ottelua odetetaan jo kovasti. Vaikka kyseessä on harjoitusottelu, sytyttää vanhan kiistakumppanin kohtaaminen aina. Ottelu antaa kotijoukkueelle oivan mahdollisuuden mitata omaa tasoaan Mestis-joukkuetta vastaan ja perjantaina onkin luvassa tuima taisto Etelä-Karjalan ja Itä-Savon välillä. Kohtaaminen on  tuulahdus vanhasta 1.Divariaikaisesta hegemoniottelusta, joka sytyttää varmasti niin pelaavat joukkueet, kuin myös yleisön.

Ottelu Ketterä - SaPKo perjantaina 28.8. klo 18.30 Spa Areenalla.

 

teksti: Tomi Sillanvuo

Imatran Ketterä

Aikaisempia kirjoituksia

Imatran Ketterä

Imatran Ketterä on vuonna 1957 perustettu imatralainen jääkiekkoseura. Ketterä pelaa nykyisin jääkiekon kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla Suomi-sarjassa.

Edustusjoukkueen lisäksi seuralla on Mestiksessä pelaava A-nuorten joukkue.

 

Uusimmat mielipiteet