Imatran Nuorkauppakamari

Suuren sydämen ja hyvän joulumielen Joulupuu-keräys on käynnissä!

Suuren sydämen ja hyvän joulumielen Joulupuu-keräys on käynnissä! Vielä ehdit osallistua ja tehdä jonkun imatralaisen lapsen jouluhaaveesta totta!

Suomen Nuorkauppakamarit ry:n jäsenyhdistykset ovat järjestäneet yli 10 vuoden ajan hyväntekeväisyyskeräystä, joka kutsuu kaikkia Joulupuun luokse. Keräyksen avulla jaetaan jouluiloa ja tehdään lahjahaaveista totta - myös niille lapsille, jotka muuten uhkaavat jäädä ilman joulupukin tuomisia.

Monen lapsen haaveissa on löytää jouluna paketti kuusen alta. Turhan monen lapsen toive uhkaa jäädä toteutumatta. Imatralla apuamme tarvitsee tänä vuonna 356 sosiaalihuollon piirissä olevaa lasta ja nuorta. Me nuorkauppakamarilaiset toivomme, että tänäkin vuonna ihmisiltä löytyy auttamishalua, suurta sydäntä sekä runsaasti  joulumieltä, jotta tavoite täyttyisi. Yhdessä me voimme tehdä lasten haaveista totta!

Keräys järjestetään Imatralla nyt kahdeksannen kerran ja olemme vuosittain keränneet satoja lahjoja niille lapsille, joiden osoite ei ole joulupukin tiedossa.
 

Joulupuu-keräys on käynnistynyt Imatralla 3.12. ja jatkuu vielä 9.12. saakka! Keräyspaikkana tänäkin vuonna toimii K-Citymarket Imatra. Nuorkauppakamarin jäsenet päivystävät keräyspisteellä arkisin klo 16 –19 ja sunnuntaina 7.12. klo 12–16. Päivystysaikoina pisteestä voi noutaa pakettikortteja ja sinne voi palauttaa lahjoja.

Päivystysajan ulkopuolella lahjoja voi jättää K-Citymarketin infoon. Koko Joulupuu-keräyksen ajan lahjoja ottavat vastaan myös Imatrankoskella K-Supermarket ja Vuoksenniskalla Info-kirjakauppa.

Imatran Nuorkauppakamari hoitaa lahjojen keräyksen ja Imatran kaupungin sosiaalitoimi huolehtii lahjojen toimittamisesta lapsille. Näin varmistetaan, että lahjat menevät oikeisiin osoitteisiin eikä lastensuojelun piirissä olevien lasten oikeutta yksityisyyteen vaaranneta.

Joulun ilon jakaminen ja lahjatoiveiden toteuttaminen on hyvin helppoa! Valitse kuusesta pakettikortti, hanki lahja kortissa olevalle lapselle, paketoi lahja ja kirjoita korttiin, mitä lahja sisältää. Kiinnitä kortti lahjaan ja tuo keräyspisteelle 9.12. mennessä. Vielä ehdit osallistua ja tehdä jonkun imatralaisen lapsen jouluhaaveesta totta!

Joulupuun alle voi kuka tahansa tuoda paketin. Se voi olla saajalleen se ainoa.

 

 

Lisätietoja keräyksestä ja jutun kirjoittaja:

Johanna Silvennoinen

Joulupuu-projektipäällikkö 2014

Imatran Nuorkauppakamari ry

[email protected]

045 110 9274

Imatran Nuorkauppakamari

Aikaisempia kirjoituksia

Imatran Nuorkauppakamari

Nuorkauppakamari on aktiivisesti toimiva järjestö, jonka tarkoituksena on jäsentensä kautta kehittää yhteiskuntaa ja johtajuutta paremman tulevaisuuden turvaamiseksi. Imatran nuorkauppakamari ry on yksi Suomen noin 70:stä nuorkauppakamarista. 

Imatran Nuorkauppakamari on perustettu vuonna 1966. Tarjoamme jäsenillemme muun muassa koulutuksia, yritysvierailuja sekä erilaisia tapahtumia. Kauttamme aukeaa myös yhteiskunnallisia vaikuttamismahdollisuuksia, esimerkiksi erilaisten projektien muodossa. Aktiivinen toiminta niin paikallisesti, kansallisesti kuin kansainvälisestikin tarjoaa hyvät mahdollisuudet laajan kontaktiverkoston luomiselle.

Nuorkauppakamari-toiminta on tarkoitettu kaikille alle 40-vuotiaille itsensä kehittämisestä ja kouluttamisesta kiinnostuneille ihmisille. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule tutustumaan toimintaamme! 

Katso lisätietoja nettisivuiltamme: www.jcimatra.com

Löydät meidät myös Facebookista! https://www.facebook.com/pages/JCI-Imatra-Imatran-Nuorkauppakamari-ry/611352338928219

Uusimmat mielipiteet