Paikalliset

Terveydentekijä 2019 –tunnustus Eksoten palveluesimies Kaisa Luostariselle

Kaisa Luostariselle jaettiin Terveydentekijä 2019 -tunnustuspalkinto.

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin (Eksote) palveluesimies Kaisa Luostarinen on saanut Akavan sairaanhoitajat ja Taja ry:n jakaman Terveydentekijä 2019 -tunnustuspalkinnon. Luostarinen työskentelee Eksoten pohjoisten kuntien hyvinvointiasemien palveluesimiehenä Ruokolahdella, Rautjärvellä ja Parikkalassa.

Akavan sairaanhoitajat ja Taja ry jakoi ensimmäisen Terveydentekijä 2019 tunnustuspalkinnon 21. marraskuuta. Palkinto myönnettiin Kaisa Luostariselle, joka työskentelee Ruokolahdella, Rautjärvellä ja Parikkalassa Eksoten pohjoisten kuntien hyvinvointiasemien palveluesimiehenä. Luostarinen on koulutukseltaan sairaanhoitaja-YAMK.¨

Luostarinen kiittää palkinnosta.

– Tämä oli todellinen yllätys ja vetää aika nöyräksi. Tuntuu hyvälle.

Tunnustuksen kriteereinä oli, että Terveydentekijä on positiivisesti ylpeä ammatistaan, toimii siinä vastuullisesti sekä kollegiaalisesti. Tunnustuksen saaja on osoittanut kykyä toiminnan uudistamiseen ja kehittämiseen. Tunnustuksen saaja suhtautuu muutoksiin positiivisesti, luo hyvää ja kannustavaa ilmapiiriä työyhteisössään ja on innostunut työstään, kehittää omaa osaamistaan ja antaa osaamistaan muidenkin hyödynnettäväksi. Tunnustuksen saaja kannustaa myös muita kehittämään ammattitaitoaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat