Paikalliset

Hautaustoimisto Ollonen on myynyt Ruokolahden toimipisteen liiketoiminnat Kukka ja Hautauspalvelu Lumolle

Kuvituskuva.

Arkisto/Pertti Louhelainen

Hautaustoimisto Ollonen Oy on myynyt Ruokolahden toimipisteen liiketoiminnat 01.12. alkaen, ja toiminnat keskitetään Imatran toimistolle. Imatran toimisto Matinkatu 3:ssa jatkaa toimintaansa.

Toimintaa Ruokolahdella jatkaa Kukka- ja Hautauspalvelu Lumo Ky, jolla on jo toimipiste Simpeleellä. Yritykset tiedottivat asiasta yhteisellä tiedotteella.

Ruokolahtelaisille tämä tarkoittaa samalla palveluvalikoiman laajentumista: aiemmin tarjolla olleiden hautaustoimisto- ja kukkasidontapalveluiden lisäksi Lumo laajentaa palvelutarjontaa nyt myös päivittäisiin kukkatarpeisiin, joita Ruokolahtelaiset ovat kaivanneet. Hautaustoimisto Ollonen Oy jatkaa edelleen omalla osaamisalueellaan, tarjoten hautaustoimistopalveluita sekä perunkirjoituksia Imatran toimistossaan. Myös Kukkasidonta Jaana Petrellin toiminta jatkuu Imatran toimiston yhteydessä.

Sekä myyjän että ostajan edustajat ovat tyytyväisiä syntyneeseen ratkaisuun. Yrittäjät totesivat, että joskus ratkaisut syntyvät nopeasti, kun molemmilla osapuolilla on samat intressit.

Lumo viettää Ruokolahden toimipaikan avajaisia maanantaina 02.12.2019.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat