Paikalliset

Rytmisen voimistelun juniorimestaruus ja 4.luokan kaksoisvoitto Imatran Voimistelijoille

Eva Rodokhlebova saavutti kultaa.

Imatran Voimistelijat

Lauantaina 16.11 kilpailtiin 1-luokassa. ImVo:n Saga Huhtanen nappasi hienosti 1.kategorian ja voimisteli jaetulle 28.sijalle pistein 9.750. Myös Lilia Villa siirtyy 2.luokkaan kelpo 2.kategorian suorituksella. 1.luokan kilpailussa voimisteli yhteensä 143 voimistelijaa.

Lauantai-iltapäivällä ImVo:sta kilpaili peräti kuusi voimistelijaa JM-luokassa (juniorimestaruus). Lisa Jamil voitti kilpailun pistein 62.900 ja siirtyy näin Mestaruusluokkaan (virallinen vahvistus myöhemmin). Muut ImVo:n voimistelijoiden sijoitukset: Alisa Karpenko 11., Veera Sabelfeld 14., Milla Savolainen 18., Miila Laulainen 24. ja Jenna Keskimäki 2.sija B-sarjassa. A-sarjassa kilpaili yhteensä 28 voimistelijaa ja B-sarjassa kaksi voimistelijaa. Muita Mestaruus-luokkaan siirtymisiä ei vielä tullut, koska tytöt ovat liian nuoria (15-vuotiaana voi siirtyä Mestaruusluokkaan).

Sunnuntaina 17.11 rytmisen voimistelun 4.luokan kilpailussa ja tuloksena oli kaksoisvoitto kotiintuomisina. Eva Rodokhlebova voitti kultaa pistein 32.700 ja Emilia Berkozova hopeaa pistein 32.150. Ilona Huikko voimisteli myös hienosti sijalle 11. pistein 24.000 ja Emilia Pulkkinen mainiosti 2.kategoriaan. Kaikki siirtyvät 5.luokkaan. Kilpailussa oli yhteensä 74 voimistelijaa.

Sagaa, Lilia, Veera, Miilaa ja Emilia B. valmentaa Marina Petrakova.

Evaa, Alisaa, Millaa, Jennaa, Emilia P ja Ilonaa valmentaa Irina Khartiian.

Tulevana viikonloppuna Alisa Karpenko ja Lisa Jamil kilpailevat rytmisen voimistelun nuorten yksilöiden SM-kilpalussa OVO Training Centerissä Espoossa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat