Paikalliset

Imatran Kiinteistö- ja Aluepalvelu aloittaa yhteistoimintaneuvottelut

Uuden uimahallin ja urheilutalon sijaintipaikkoina selvitetään sekä nykyistä Pässiniemen tonttia, Ukonniemeä sekä muitakin paikkoja.

Imatran kaupunki

Imatran Kiinteistö- ja Aluepalvelu Oy:n hallitus on 13.11. päättänyt käynnistää yhtiössä kiinteistöpalveluiden ja maanrakennuksen tuotantoyksiköitä koskevat yhteistoimintaneuvottelut. Neuvotteluiden aloittaminen edellyttää Imatran kaupunginhallituksen hyväksyntää, kaupunginhallitus käsittelee asiaa maanantaina 18.11, kaupunki kertoo tiedotteella.

Neuvottelujen taustalla on yhtiön toiminnan kehittäminen toimintaympäristön muuttuviin vaatimuksiin. Yhtiön tilauskanta tulee joidenkin toimintojen osalta laskemaan pysyvästi, tämä saattaa johtaa tehtävien lakkauttamiseen. Yhtiön tulee tehdä tarvittavat toimenpiteet resurssien sopeuttamiseksi toimintaympäristöön ja tilauskantaan nähden sopivaksi.

– Tarkastelemme toimintaympäristön muutosten vaikutuksia. Yhtiön tulee huolehtia, että yhtiö kykenee vastaamaan Imatran kaupunkikonsernin tarpeisiin, resurssit ovat määrällisesti oikeat ja ne on kohdennettu oikein. Sopeutustoimet voivat sisältää irtisanomisia, osa-aikaistamisia, alle 90 päivän lomauttamisia ja muita työsuhteen muutoksia, mahdolliset toimenpiteet kohdistuvat alle 10 työntekijään, toimitusjohtaja Markku Puuska sanoo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat