Paikalliset

Imatran Jujutsuseuraan myönnettiin merkittävä mustan vyöarvon korotus.

Kuvassa vas. Kimmo Tenhunen, Timo Hirvonen, Jari Korhonen, Auvo Niiniketo ja Risto Väntär.

Imatran Jujutsuseura

Pajulahdessa järjestetään parhaillaan perinteinen Hokutoryu Jujutsun syysleiri 8.-10.11. Leirille osallistuu noin 300 Jujutsun harrastajaa ympäri maailmaa.

Leirin yhteydessä järjestetyssä Dan seremoniassa lauantaina myönnettiin uusia eritasoisia mustanvyön arvoja. Hokutoryu tyylisuunnan kehittäjä ja pääohjaaja Soke Auvo Niiniketo 10.dan myönsi 3.dan vyöarvon Imatran Jujutsuseuran Jari Korhoselle. Vyöarvon korotukseen vaaditaan aina fyysisen näyttökokeen lisäksi myös tyylisuunnan eteen tehtyä työtä.

– Tällä tasolla mentäessä vyökokeisiin kutsutaan ja tottakai vastasin kutsuun myöntävästi, Korhonen kommentoi.

Dan arvon vyökokeet pidettiin Helsingin Jujutsuklubilla 27.10 Soke Niinikedon johdolla. Korhosen suoritus varsin fyysisessä kokeessa vakuutti Soke Niinikedon ja paikalla olleen muun Dan kollegion.

– Olen ehdottomasti tyytyväinen suoritukseeni ja ylipäänsä tekemääni työhön siitä lähtien kun laji vei mukanaan, hän sanoo.

Korhonen aloitti Jujutsun harrastamisen vuonna 1997 kun pitkäaikainen seuravaikuttaja Kyösti Siitonen ohjasi 15-vuotiaan kummipoikansa alkeiskurssille ja sillä tiellä ollaan edelleen. Nyt myönnetty 3.dan vyöarvon korotus on seurahistorian toinen. Aiemmin samaan on yltänyt seuran nykyinen pääohjaaja Alpo Kautonen.

Hokutoryu Jujutsua on harrastettu Imatralla liki 30 vuotta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat