Paikalliset

Imatrankosken keskusta kohenee – Nepparin kalusteet ja istutuslaatikot paikoilleen

Nepparintori eli entinen Koskentori.

Imatran kaupunki

Nepparille tulevat istutuslaatikot saapuivat viime viikolla ja syksyn aikana aukiolle on saatu uudet valopylväät Imatralla. Aukion reunoilla oleviin pylväisiin on laitettu moniväriset ledvalot antamaan ilmettä aukiolle ja itse aukiolle on asennettu valopylväitä. Keskellä on pikkulava pienimuotoisia esiintymisiä varten, Imatran kaupunki kertoo tiedotteella.

Istutuslaatikoihin on istutettu puita ja pensaita ja niiden lähistölle tulee keväällä vielä istumapaikkoja ja -ryhmiä penkkeineen ja pöytineen.

Keväällä aukiolle on tulossa myös kännyköiden latauspisteitä ja polkupyörien korjauspiste.

– Istutuslaatikoiden väri tulee vielä ajan kuluessa muuttumaan. Laatikot ovat säänkestävää terästä, joka muuttuu ajan kuluessa. Nyt ruskeana olevat laatikot hapettuvat ja patinoituvat kauniin ruosteen ruskeiksi, lähes oransseiksi, kertoo kaupunginpuutarhuri Erika Luhtanen.

Koskenpartaalta on kaadettu osa puista ja korvattu ne kyönnöskehikoilla, jotka on jouluksi asennettu jouluvalot. Leikkipaikan turvamaton asennus jää aikaisista pakkasista johtuen kevääseen, samoin kuin Koskenpartaan kiveyksen korjaus.

Matinkadun istutuslaatikot ovat valmiit ja katu avataan lähiaikoina. Kadulle on tulossa myös uusia pyörätelineitä.

Koskipuiston leikkipaikalle asennetaan keväällä myös uusi turvamatto ja sinne on uusittu myös liukumäki-kiipeilyteline ja karuselli.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat