Paikalliset

Oma Säästöpankki aloittaa yt-neuvottelut – Koskee myös Imatraa, Joutsenoa ja Lappeenrantaa

Vanhuksilta viedään erilaisin tavoin rahaa.

Arkistokuva/Ella Kajaste

Oma Säästöpankki Oyj (OmaSp) käynnistää 7. marraskuuta yhteistoimintaneuvottelut.Yhtiön tiedotteen mukaan yhteistoimintamenettelyssä mietitään yksiköiden yhdistämisiä ja muuttuvan toimintaympäristön sekä uusien toimintamallien tuomia osaamis- ja rekrytointitarpeita.

Yhteistoimintaneuvottelun piirissä ovat seuraavat konttorit: Parikkala-Imatra, Joutseno-Lappeenranta, Hammaslahti-Joensuu, Hamina-Kotka, Hauho-Hämeenlinna, Häijää-Tampere, Kurikka-Ilmajoki sekä konttoriryhmän 3 perintätoiminnot.

Suunnitellut toimenpiteet johtaisivat alle 10 työtehtävän vähennystarpeeseen ja toisi samalla uusia osaamis- ja rekrytointitarpeita tietyille toiminta-alueille.

– Yhteistoimintaneuvottelussa arvioidaan nykyisen konttoriverkoston asemaa, konttoreiden lukumäärää ja niiden sijaintia sekä asiakaskäyttäytymisen muutosta. Taustalla on pankin toiminnan kehittäminen tulevaisuuden toimintaympäristön vaatimuksiin, emmekä tavoittele ensisijaisesti kustannussäästöjä. Asiakkaat toivovat tänä päivänä yhä kokonaisvaltaisempaa pankkipalvelua ja haluamme vastata siihen toiveeseen. Myös hyvinä aikoina on tehtävä rohkeita päätöksiä, joilla varmistamme tulevan menestyksemme. Paikalleen ei voi jäädä, toimintaa on kehitettävä ja tehostettava jatkuvasti, se on vastuullista liiketoimintaa, kertoo toimitusjohtaja Pasi Sydänlammi yhtiön tiedotteessa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat