Paikalliset

Saimaan vanhan kanavan vaiheista kertova musikaali etsii esiintyjiä – esitetään marraskuussa Kulttuuritila Nuijamiehessä

Laura Mykkänen

Musikaalin Kanava – tarinoita voiman synnystä on kirjoittanut kirjailija ja dramaturgi Petter Sairanen.

Musikaalin ohjaajana on Aapo Stavén. Musiikista vastaavat muusikot Mariina Niittymäki ja Reima Neuvonen, joka myös tuottaa musikaalin.

Musikaali on osa Lappeenrannan 370-vuotisjuhlavuotta ja se esitetään marraskuun alussa viisi kertaa Kulttuuritila Nuijamiehessä. Musikaalin yhteistyökumppaneina ovat Lappeenrannan kaupunki ja Kulttuuritila Nuijamies.

Musikaaliin etsitään yli 15-vuotiaita esiintyjiä erikokoisiin miesrooleihin. Koe-esiintyminen järjestetään 20. elokuuta Kulttuuritila Nuijamiehessä kello 16–20.

Koe-esiintymiseen toivotaan ilmoittautumisia sähköpostitse Mariina Niittymäelle [email protected], jota kautta saa sekä lisätietoja että esiintymisajan.

Musikaali kertoo Saimaan kanavan vaiheista 1800-luvulta alkaen, jolloin kanavan valmistuminen muutti koko pienen kaupungin menoa niukkoina nälkävuosina. Saimaan kanavasta muodostui tärkeä osa kaupungin identiteettiä ja musikaali kunnioittaa sen merkitystä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat