Paikalliset

Road Racingin SM-sarja matkaa viikonlopuksi huippuhelteiseen Alastaroon, mutta Juha Kalliota kuumuus ei pelota: "Olen viettänyt vuosia sitten talven Dubaissa juuri tätä viikonloppua varten"

Juha Kallio kilpailee viikonloppuna Alastarossa.

Timo Holländer

Road Racing SM-sarjan neljän kilpailuviikonloppu järjestetään 27.–28. heinäkuuta Alastaro Circuitilla, joka on jälleen kokenut merkittäviä uudistuksia.

Osakilpailuun lisäväriä tuovat sekä maailmantähtien vierailut että erittäin kuumaksi ennustettu sää, mutta Markka Racingin kuljettajakolmikko ei hätkähdä kumpaakaan.

Juha Kallio, Kalle Mäntysaari ja Roni Husso lähtevät hakemaan oman, ehjän ajamisen kautta hyviä tuloksia.

Imatralainen Kallio ei ole käynyt Alastarolla pitkään aikaan.

– Sinne on erityisen kiva lähteä ajamaan, sillä rataa on laitettu reilulla kädellä kuntoon. Nyt, kun asfaltti on aivan uusi, pito olevan on kuulemma aivan järjetön, ja renkaiden kestävyyden kanssa saattaa olla odotettavissa ongelmia. En tiedä, mikä olisi hyvä lääke siihen, mutta onneksi minulla on älyttömän hyvä mekaanikko, joka saa varmasti säädöt kohdalleen, Kallio pohtii.

Viikonlopuksi ennustettu kuuma keli ei Kalliota häiritse.

– Olen valmistautunut viettämällä muutamia vuosia sitten talven Dubaissa nimenomaan tätä viikonloppua varten. Lisäksi olen saunonut lomalla paljon, joten olen tottunut kuumuuteen, Kallio veistelee.

Hänen mielestään hauskaa on myös se, että Niki Tuuli ja Eemeli Lahti tulevat ajamaan Alastarolle.

– Se lisää varmasti sarjan kiinnostavuutta, ja on mukava nähdä kavereita pitkästä aikaa. Sillä, pystynkö viikonloppuna poikia haastamaan, ei ole niin väliä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Timo Kallio ja Jere Nuppola ovat tulessa taas viikonloppuna – sivuvaunukaksikko härnää jo MM-miehiäkin24.7.2019 10.53
Juha Kallio ajoi kolmanneksi Pärnussa: "Minulle oli eduksi, että molempien päivien kilpailut ajettiin sateella"16.7.2019 07.50
Juha Kallion kisaviikonloppu ei mennyt suunnitelmien mukaan ja vauhti on kaukana toivotusta: "Kohokohtana olin palkintojenjaossa nopein avaamaan pullon"2.7.2019 08.55

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat