Paikalliset

Dark Ride Brothersin versio The Shadowsin kappaleesta on kerännyt jo yli 90 000 katselukertaa Facebookissa

Imatralainen Dark Ride Brothers on soittanut muun muassa Berliinissä, Braunschweigissa, Hampurissa sekä Salzgitterissä Alstadt-festivaalien yhtenä pääesiintyjänä. Kuva on viimeksi mainitusta tapahtumasta.

Samu Hallikainen

Imatralaisbändi Dark Ride Brothersin puistotreenien päätteeksi kuvattu video leviää verkossa kulovalkean tavoin.

Bändin versio The Shadowsin legendaarisesta Apache -kappaleesta on lyhyessä ajassa tavoittanut suuren joukon ihmisiä Facebookissa.

– Ajatus tuli aika spontaanisti. Pidimme ennen keikkaa hotellin pihalla pienet puistotreenit, ja koska soundi tuntui niin hyvältä, päätimme äänittää työn alla olleen Apachen. Kun näimme ja kuulimme itse lopullisen tuloksen ajattelimme, että ehkä tämä kannattaisi jakaa myös jengille, bändin laulaja-kitaristi Vesa Winberg kertoo.

Video keräsikin nopeasti lyhyessä ajassa tuhansia tykkäyksiä, kommentteja ja jakoja ja se on saanut yleisöön liikettä myös bändin parhaillaan loppusuoraa kohti kääntyvällä Saksan kiertueella.

– Näimme vuosi sitten Hämeenlinnassa Pekka Tiilikainen & Beatmakersin keikan ja he vetivät Apachen. Tämä versiomme on kunnianosoituksemme heitä ja tietenkin alkuperäistä The Shadowsin versiosta kohtaan, bändin toinen perustajajäsen Sven Langbein sanoo.

Dark Ride Brothers on kahden viikon Saksan kiertueellaan soittanut muun muassa Berliinissä, Braunschweigissa, Hampurissa sekä Salzgitterissä Alstadt-festivaalien yhtenä pääesiintyjänä.

– Kiertue on ollut täysosuma, ja vastaanotto on ollut todella hyvä. Tänne palataan varmasti, Langbein sanoo.

Dark Ride Brothersilla on tänä kesänä esiintymisiä Suomen lisäksi myös Italiassa.

Bändi julkaisi debyyttialbuminsa Join The Ride huhtikuussa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Imatra-päivä huipentuu Dark Ride Brothersin konserttiin Koskenpartaalla24.6.2019 14.09
Dark Ride Brothers ja goSaimaa yhteistyöhön: "kertoo aidosti omaa Saimaa-tarinaansa"5.6.2019 12.34
Dark Ride Brothers tekee kahden viikon kesäkiertueen Saksaan – Imatran oma bändi keikkailee keväällä ahkerasti myös Etelä-Karjalassa22.3.2019 05.55

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat