Paikalliset

Autoja vaurioitettiin eri puolilla maakuntaa – Imatralla kuutostien ylittävältä sillalta tiputettiin kivi auton tuulilasiin

Kuvituskuva. Sirpa Repo

Lappeenrannassa Orioninkadulla ja Ilmarisenkadulla parkissa olleita henkilöautoja on vahingoitettu loppuviikon 7.–9.6. aikana. Toista henkilöautoa oli vaurioitettu vetämällä lasin tiiviste rikki ja toista autoa oli kivitetty ja naarmutettu.

Parikkalassa Särkisalmella Lohikontin rannassa parkissa ollutta henkilöautoa oli vahingoitettu 8.–9.6. aikana rikkomalla tuulilasi. Lisäksi auton kattoa ja konepeltiä oli vaurioitettu.

Imatralla kuutostien ylittävältä sillalta oli pudotettu kivi henkilöauton tuulilasiin. Nopeusrajoitus on tapahtumapaikalla 100 kilometriä tunnissa. Henkilöauton tuulilasi rikkoutui tilanteessa.

Poliisi tutkii autojen vaurioittamisia vahingontekoina ja pyytää ilmoittamaan mahdolliset silminnäkijähavainnot sähköpostilla osoitteeseen rikostorjunta.etela-karjala(at)poliisi.fi.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Poliisi valvoo tehostetusti liikennettä Imatranajon aikaan – moottoripyöräpoliiseja tulee avuksi Helsingistä saakka11.6.2019 10.02
Imatralla keväällä 2018 kadonnut mies edelleen kateissa – epäillään joutuneen henkirikoksen uhriksi11.6.2019 11.29

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat