Paikalliset

Mustan ja Valkoisen Teatterifestivaleilla luvassa anarkistista menoa

Kabaret Kalashnikov esiintyy Teatteri Imatrassa torstaina 6.6.2019 kello 19.

Mustan ja Valkoisen Teatterifestivaali

Mustan ja Valkoisen Teatterifestivaali juhlii 16-vuotista taivaltaan kesäkuussa Imatralla. Kyseessä on Kaakkois-Suomen suurin ja yksi Suomen kansainvälisimmistä teatterifestivaaleista.

Festivaalin teemana on tänä vuonna ”Tunteiden kirjo - sielun lääke”. Festivaalin taiteellinen johtaja on Kamran Shahmardan.

Teatterifestivaali tuo Imatralle niin kotimaisia kuin ulkomaalaisiakin esiintyjiä. Ohjelmistoon on saatu Kabaret Kalashnikovin The Wedding Show, jota järjestäjät luonnehtivat riemukkaaksi.

– The Wedding Show on taiteellisesti korkeatasoinen show, joka rikkoo räväkästi eri taiteenalojen tyylilajeja. Mukana on live-musiikkia ja komediaa kansainvälisten sirkus- ja katutaiteilijoiden esittämänä.

Kabaret Kalashnikov -ryhmä perustettiin vuonna 2010 uutena varietén muotona.

– Se yhdistää sirkusmaailman taitavuuden ja katuesitysten vuorovaikuttavuuden. Ryhmän esitykset ovat anarkistisia, täynnä jännitystä, järjettömiä yllätyksiä ja balkanilaisia rytmejä, jotka eivät päästä yleisöä otteestaan.

Kabaret Kalashnikov esiintyy Teatteri Imatrassa torstaina 6.6.2019 kello 19.

Muitakin festivaalin esityksiä on jo julkistettu. Perjantaina 7.6. Kulttuuritalo Virrassa esiintyy vuonna 2013 perustettu virolainen folk-rytmimusiikkiyhtye Trad Attack!.

Ryhmä on esiintynyt jo 37:ssa maassa, ja nyt se saapuu Imatralle.

Lauantaina 8.6. Kulttuuritalo Virran lavalle nousee Susanna Leinonen Company. Ryhmä tuo tänä vuonna Imatralle syyskuussa 2018 ensi-iltansa saaneen Nasty-tanssiesityksen.

Koreografin Susanna Leinosen teos tutkii naisen rooleja, vartaloa ja siihen kohdistuvaa epäoikeudenmukaisuutta.

Mustan ja Valkoisen Teatterifestivaalin koko ohjelma julkaistaan huhtikuun alkuun mennessä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat