Paikalliset

Fazer avaa jo toisen myymäläleipomon Lappeenrantaan

Fazerin Cashew-karpalociabatta suunniteltiin vain viikonloppuisin myytäväksi, mutta kuluttajien toiveesta sitä leivotaan nyt päivittäin.

Fazer Leipomot Suomi

Tuoretta, käsin leivottua leipää ostetaan Suomessa yhä enemmän. Kotimaiset herkkuleivät ovat monelle esimerkiksi tiivis osa viikonloppujen herkkuaamiaisia.

Fazerin artesaanileipiä saa nyt myös K-Citymarket Lappeenrannasta 21.3. alkaen. Myymäläleipomo on jo Lappeenrannan toinen. Artesaanileipää saa myös Lappeenrannan Prisman Fazer Myymäläleipomosta.

– Fazer Myymäläleipomoissa artesaanileivät leivotaan paikan päällä käsin oman myllymme kotimaisista jauhoista. Myymäläleipomot tunnistaa Fazer Leipurit -nimestä, ja ne sijaitsevat kaupan sisällä erillisinä leipomoina, kertoo myymäläleipomoiden liiketoimintajohtaja Marika Hakala Fazer Leipomot Suomesta.

Myös kauran kultakausi näkyy Fazer Myymäläleipomoissa: kaksi ostetuinta leipää ovat kauraleipiä.

– Kauratuotteet saavat paljon kiitosta. Tällä hetkellä suosituimmat tuotteemme ovat Leipurimestarin Kaurapellavaleipä sekä Kauraleipä, Hkala sano.

Myös Lappeenrannan molemmat Fazer Myymäläleipomot on mukana myymäläleipomoiden Hävikkitalkoissa. Hävikin vähentämiseksi myymäläleipomosta voi ostaa aamupäivisin kolme edellispäivän leipää edulliseen kolmen euron hintaan.

Fazerilla on tällä hetkellä 67 myymäläleipomoa isoissa marketeissa. Ne työllistävät Suomessa noin 450 henkilöä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Fazer lopetti hehkutetut tuotteet kaikessa hiljaisuudessa – "Ei tullut vielä Suomessa valtavirtaa" 7.3.2019 10.45

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat