Paikalliset

Lappeenrannan nuorisotoimen ilmainen bänditapahtuma Monari LIVE tekee paluun

Kuvituskuva.

Arkisto / Ulla Mether

Lappeenrannan nuorisotoimen järjestämä ilmainen bänditapahtuma Monari LIVE järjestetään lauantaina 30.3. kello 18–23 Monarin nuorisotilalla. Tapahtuma on päihteetön ja avoin kaikille.

Monarin nuoriso-ohjaajien Elisa Kivisen, Tuija Pasasen ja Riitta Korhosen mukaan bänditapahtumalla on pitkä historia, joka haluttiin herättää takaisin henkiin.

– Uskomme bändi-illoille olevan kysyntää pitkän tauon jälkeen. Maaliskuun lopun tapahtumassa paikallisista bändeistä esiintyvät Ilmaisjakelu, Saved From Ourselves ja Aston Kalmari.

– Pääesiintyjänä kuullaan jyväskyläläistä bilebändi Twisteriä. Lisäksi tapahtumassa esiintyy Monarin bändipajan !!K-kokoonpano.

Ilmaisjakelu on vuoden 2018 keväällä perustettu punk rock -yhtye, jonka kappaleet käsittelevät suurimmaksi osaksi jäsenten omia kokemuksia. Yhtye on tällä hetkellä äänittämässä esikois-EP:tään, joka julkaistaan maaliskuun aikana. Yhtyeen esikuviin lukeutuvat muun muassa Sininen Kondomi, Ramones, Iggy Pop, Kivesveto Go Go, Sex Pistols ja Joni Ekman.

Saved From Ourselves on vuonna 2009 perustettu lappeenrantalainen vaihtoehtometalli-kvartetti, jonka musiikillisen cocktailin raaka-aineina toimivat raskaat riffit, kaihoisat melodiat ja kevyemmät suvannot.

Aston Kalmari on tuore suomirock-kvartetti Lappeenrannasta. Musiikkia sävyttävät tarinaa kertovat lyriikat, tiukka poljento ja valtavat kertosäkeet. Aston Kalmari on keikkaillut ahkeraan tahtiin, ja yhtye tullaan näkemään myös kaupungintalon edustalla 1.6.2019 järjestettävässä päihteettömässä School’s Out 53 -tapahtumassa.

Nuorekkaan energinen Twister on monipuolinen livebändi, joka tarjoilee hyvää menoa ja musiikkielämyksiä ympäri Suomea.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Eteläkarjalainen Sulferdust-bändi tekee musiikkia vakavissaan, mutta rennosti – Baltian kiertueelle lähti mukaan myös valokuvaaja Nestori Lönngrén24.12.2018 07.15

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat