Paikalliset

Ystäväkahvila avautuu Lappeenrantaan perjantaiksi – tavoitteena on vähentää ikääntyvien yksinäisyyttä ja eriarvoisuutta

Kuvituskuva.

Arkisto/Heli Koivuniemi

Ikääntyville suunnattu Ystäväkahvila avautuu Lappeenrannassa yhden päivän ajaksi 8.3. Ystäväkahvila tarjoaa osallistujille ilmaiseksi herkullista syötävää sekä mahdollisuuden tutustua uusiin ystäviin.

Kahvilan kävijöillä on mahdollisuus osallistua Ystävärinkiin, jossa pääsee tutustumaan uusiin ihmisiin sekä kokoamaan itselleen maistuvan jugurttivälipalan. Ystäväringissä jutellaan ja herkutellaan – mikäs sen parempaa!

Ikääntyvien yksinäisyys on jatkuvasti kasvava ongelma yhteiskunnassamme. Ystäväkahvila pureutuu ongelman ytimeen yhden päivän ajan ja tuo ikääntyvät saman katon alle herkuttelemaan ja tutustumaan toisiinsa. Ystäväkahvilan tavoitteena onkin vähentää ikääntyvien yksinäisyyttä ja eriarvoisuutta.

Ystäväkahviloiden toteuttajina toimivat Etelä-Karjalan martat sekä valmennetut vapaaehtoiset. Ystäväkahviloita järjestetään myös muissa kaupungeissa kevään ja syksyn 2019 aikana. Kaikki kahvilat ja yhteystiedot löytyvät Ystäväkahvilan nettisivulta: www.martat.fi/ystavakahvila. Kahvilat ovat osa Marttojen Vilppu-hanketta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat