Paikalliset

Ketterä järjestää jälleen hyväntekeväisyyspelin alueen lapsia ja nuoria tukeakseen – saadaanko kokoon jopa 6 000 euroa?

Kuva viime vuoden hyväntekeväisyysottelusta jossa kerättiin yhteensä 5600 euroa.

Mika Tiira

Viime kaudella Ketterä järjesti hyväntekeväisyysottelun, jossa yhdessä yhteistyökumppanien kanssa kerättiin Imatran seudun Pelastakaa Lapset ry:lle yhteensä 5600 euroa.

Myös tällä kaudella Ketterän paikallinen hyväntekeväisyysyhteistyökumppani on Imatran seudun Pelastakaa Lapset ry, jonka pääkohteena on tukea suoraan Imatran, Ruokolahden ja Rautjärven alueen lapsia, nuoria ja vähävaraisia lapsiperheitä eri tavoin.

Ketterän tavoitteena on kerätä Imatran seudun Pelastakaa Lapset ry:n toimintaan mittava taloudellinen lahjoitus, joka kohdennetaan lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemiseen.

26.1. pelattava Ketterä-Peliitat-ottelu on ilmaisottelu. Ketterä lahjoittaa 50 senttiä jokaista paikalle saapuvaa katsojaa kohti Imatran seudun Pelastakaa Lapset ry:lle.

– Samalla haastamme kaikki yhteistyökumppanit mukaan tekemään hyvää. Ilmaisottelun tavoitteena on saada Imatra Spa Areena täyteen, mikä tarkoittaa 1200 katsojaa, ja lahjoittaa yhdessä viisi euroa jokaista katsojaa kohti Imatran seudun Pelastakaa Lapset ry:lle, Ketterästä kerrotaan.

Otteluun on katsojilla vapaa sisäänpääsy. Ilmaisottelun mahdollistavat Ketterän yhteistyökumppanit.

– Mikäli paikalle saapuu täysi halli eli 1200 katsojaa, on lahjoitussumma 6000 euroa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat