Paikalliset

Dan Nybondas jatkaa pelejä Imatralla Ketterän paidassa – hyökkääjässä nähdään suurta potentiaalia

Marraskuun puolessa välissä Ketterän mukaan liittyneen hyökkääjä Dan Nybondaksen koeaika on johtanut sopimukseen.

Tomi Sillanvuo

Marraskuun puolessa välissä Ketterän mukaan liittyneen hyökkääjä Dan Nybondaksen koeaika on johtanut sopimukseen, ja pelaaja jatkaa Imatralla.

Espoossa syntynyt, Helsingin IFK:n kasvatti Dan Nybondas, 22, saapui Ketterään Pohjois-Amerikasta Quinnipiacin yliopistosta.

Nybondas harjoitteli viime kaudelle koko kauden normaalisti, mutta pelejä yliopistosarjassa ei kertynyt.

Aikaisempaa taustaa Nybondasilta löytyy HJK:n, GrIFK:n, Bluesin sekä HIFK:n junioreista. Toissa kaudella Nybondas pelasi HIFK:ssa Nuorten Liigaa.

Tällä kaudella Nybondas on Ketterässä pelaamissaan kuudessa ottelussa kerännyt tehopisteet 1+2=3.

– Nähdään iso potentiaali. Kokoisekseen taitava, hyvin pelin näkevä pelaaja. Paljon on vielä matkaa ja sen huomaa, että hän on ollut pitkään pelaamatta. Nyt aletaan työskentelemään hänen liikkeensä kanssa. Työtä on paljon edessä, mutta pelaaja on motivoitunut ja haluamme katsoa tämän kortin loppuun asti, kommentoi Nybondaksen sopimusta päävalmentaja Maso Lehtonen.

HPK:sta Ketterässä lainalla ollut hyökkääjä Jaakko Kuusisto on puolestaan palannut takaisin Hämeenlinnaan liigajoukkueen vahvuuteen.

Ketterän hyökkääjät Toni Jalovaara ja Henry Karjalainen vahvistavat viikonloppuna Kotkan Titaaneja Suomi-sarjassa, kun kotkalaisjoukkue kohtaa lauantaina kotonaan JHT:n ja sunnuntaina Jyväskylässä Riemun.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat

Autoihinvaraosat.fi