Paikalliset

Ketterän viikko alkoi tappiolla – vastustaja oli parempi voittolaukauskisaan asti venyneessä ottelussa

Kuvituskuva.

Ketterän viikko alkoi tappiolla, kun KeuPa HT haki keskiviikkona Spa Areenalta voiton ja kaksi pistettä voittolaukauskilpailun päätteeksi lukemin 3-4.

Peli lähti imatralaisten kannalta hienosti liikkeelle, kun Ketterä pääsi rokottamaan KeuPaa heti alussa. Mikko Haaparanta nosti rystyltä kiekon KeuPan maaliin ajassa 01:11.

Ketterä onnistui avauserässä myös toistamiseen, kun Sameli Ventelä laukoi Ketterän 2-0-johtoon ajassa 15:02.

KeuPa HT onnistui kuitenkin vielä kaventamaan tilanteeksi 2-1 erän viime hetkillä, kun Jani Siekkinen tälläsi KeuPan maalin päähän. KeuPan kavennusosuma syntyi ajassa 19:40.

Toisessa erässä KeuPa rokotti Ketterää toistamiseen aivan erän viime hetkillä, tällä kertaa aikaa pelikelloon jäi viisi sekuntia.

Tällä kertaa asialla oli Ketterästä viime kaudelta tuttu Janne Kumpulainen, joka laukoi KeuPan 2-2-tasoitusosuman.

Kolmannessa erässä KeuPan ylivoima tuotti usean yrityksen jälkeen tulosta, ja KeuPa siirtyi ottelussa ensimmäistä kertaa johtoon ajassa 49:41.

Janne Kumpulainen sekä Teemu Huttu pelasivat paikan Justus Mikkoselle, joka laukoi KeuPan 3-2-johtoon.

Myös Ketterä onnistui pitkästä aikaa ylivoimalla. Rasmus Hämäläinen sekä Sameli Ventelä rakentelivat tilanteen, ja Jesse Juntheikki laukoi Ketterän tasoitusosuman ajassa 52:59.

Kun varsinaisella peliajalla voittajaa ei saatu selville, lähdettiin ratkaisua hakemaan jatkoajalta. Ketterä sai jatkoajalla pyörittää kaksi viimeistä minuuttia ylivoimalla, mutta ei onnistunut iskemään voittomaalia.

Ottelu venyi lopulta aina voittolaukauskilpailuun asti, jossa KeuPa HT onnistui kahdesti maalinteossa Jani Siekkisen sekä Jesse Pelamon toimesta.

Ketterä ei onnistunut maalia tekemään, joten ottelusta voitto ja kaksi pistettä matkaavat Keuruulle.

– Tultiin hyvin tähän peliin, oltiin ekassa erässä erittäin hyviä. Tokassa erässä KeuPa sai vähän otetta. Tiedettiin KeuPan vastahyökkäykset ja niiden vaarallisuus. Ensimmäisen ja toisen erien lopussa harmittavat pienet virheet, mistä saivat maalit. Saatiin ylivoimalla maali mikä tietysti on positiivista, ja päästiin tasoihin. Rankkarit on aina vähän kolikonheittoa, ketkä osuu ja kellä on kuuma päivä. Mesikämmen siinä veti tolppaan, nämä on pienistä jutuista kiinni, Ketterän päävalmentaja Maso Lehtonen veti ottelua yhteen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat