Paikalliset

Marlo Koponen palaa Tanskasta Imatralle ja Ketterä-paitaan: "Tässä kohtaa haluttiin kotiin"

Kuvituskuva.

Ketterä vahvistaa puolustustaan Etelä-Karjalaan palaavalla Marlo Koposella.

Marlo Koponen, 31, siirtyy Imatralle Tanskan pääsarjasta, jossa hän pelasi kaksi edellistä kautta seuroinaan Gentofte Stars ja Herning Blue Fox.

Imatralaistaustainen Koponen on SaiPan kasvatti. Liigassa hän on pelannut yhteensä 162 ottelua tehopistein 3+8=11, seuroinaan SaiPa ja KooKoo.

Mestiksen runkosarjassa Koposella on tilillään 240 ottelua tehoin 3+48=51 ja 53 playoff-ottelua pistein 2+9=11.

Mestiksessä Koponen on edustanut HeKiä, Jukureita, TUTO Hockeyta ja KooKoota.

Koponen on voittanut Mestiksen mestaruuden kaudella 2013-2014 KooKoossa, lisäksi hänellä on Mestiksestä kaksi hopeaa ja yksi pronssi.

Mestiksen plus/minus-tilaston hän on voittanut kaudella 2012-2013, ja puolustajien plus/minus-tilaston kausina 2012-2013 ja 2014-2015.

Tanskan pääsarjasta Koposella on tilillään kaksi hopeaa.

– Perheeseen kuuluu muitakin kuin minä ja tässä kohtaa haluttiin kotiin. Sain Ketterältä rehellisen ja hyvän paketin, mikä sopi minulle hyvin, kommentoi Koponen.

Hän kertoo seuranneensa Ketterää sivusta useamman kauden ajan.

– Olen treenannut kesällä joukkueen mukana ja pelannut muutaman harjoitusottelunkin. Viime kausi Mestiksessä oli Ketterältä hieno tulokaskausi. Toiveena on, että pystyn auttaman joukkuetta jatkossa ja tavoitteena on pelata sarjan kärkikahinoissa.

Ketterässä ollaan tyytyväisiä kokeneen puolustajan liittymisestä joukkueen vahvuuteen.

– Marlo on ollut meidän kiikarissa jo pitemmän aikaa. Nyt saatiin lopulta homma menemään maaliin asti ja mies isiensä maille Ketterän paitaan, kommentoi Ketterän urheilutoimenjohtaja Turkka Partanen.

– Marlon tulo Ketterään noudattaa meidän tämän hetkistä linjaa rakentaa entistä eteläkarjalaisempaa joukkuetta. Marlon vahvuudet ovat puolustuspelaamisessa ja maalin edustalla. Hän tuo meille johtajuutta ja jämäkkyyttä.

Koposen sopimus Ketterän kanssa on kaksivuotinen.

Ketterällä on nyt julkaistuna 20 pelaajasopimusta kaudelle 2018-2019.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat