Paikalliset

Imatran jäähallissa tehdään torstaina historiaa Ketterän junnujen voimin

Imatra Ketterän juniorit järjestää Imatran historian ensimmäisen jäädiscon Spa Areenalla 12. huhtikuuta kello 18–20.

Ville Viskari ja Mia Horsmanheimo toivottavat kaikki lapset ja nuoret tervetulleiksi ainutlaatuiseen tapahtumaan. - Itse olen Ketterässä saanut paljon, niin välillä pitää myös antaakin jotain, Ketterässä pelaava Viskari sanoo.

Mari-Anna Rossi

Imatran jäähalli muuntautuu torstaina yhdeksi suureksi discoksi savukoneineen ja valonheittimineen, kun Ketterän junioreiden järjestämä jäädisco pärähtää käyntiin. Musiikista vastaa DJ Mak3. Tapahtuma on tarkoitettu 8–17-vuotiaille koululaisille ja opiskelijoille. Alaikäraja on vedetty tapahtumaan turvallisuussyistä, etteivät pienimmät lapset jää jalkoihin. Turvallisuuden vuoksi myös isoille ja pienille luistelijoille on varattu omat kaukalot.

Jäädiscossa sonnustaudutaan tietenkin luistimiin. Ihan pienissä discohepeneissä ei tähän tapahtumaan kannata lähteä, sillä jäähallissa ilma on viileää.

– Täällä ei ainakaan happi lopu kesken, ja ilmanvaihto on kunnossa, naurahtaa Ketterässä pelaava Ville Viskari, 20, joka on lupautunut tapahtumaan talkoolaiseksi.

Niin ensiapuryhmät, DJ, järjestysmiehet, valomies kuin muutkin järjestäjät ovat tapahtumassa mukana talkoilla. Kahvilan tuotteet on saatu lahjoituksena tai leivottu itse. Talkoolaisia on mukana kaikkiaan noin 20–30. Mukana menossa ovat myös BarQ -tytöt ja Ketterän edustuksen pelaajia.

– On ollut mukava nähdä, ettei talkoohenki ole vielä kuollut, iloitsee tapahtumavastaava Kikka Sissala-Hallikas.

Yksi innokas seuratoimija on Mia Horsmanheimo, 19, joka on lupautunut tapahtumaan lipunmyyjäksi.

– Veljeni pelaa Ketterän junnuissa, ja olen itsekin sitä kautta paljon mukana talkootoiminnassa. Mielellään sitä hyvässä porukassa tällaista tekee.

Tapahtuman pääsymaksu on viisi euroa, ja tapahtuman mahdollinen tuotto menee Ketterän junioritoimintaan.

– Summalla hankitaan muun muassa välineitä, mutta tulonkeruu ei ole missään nimessä tämän tapahtuman ykköspointti. Tapahtuman tarkoitus on tarjota Imatran ja lähialueen lapsille ja nuorille mukavaa, ja turvallista tekemistä, saada ihmisiä tulemaan jäähallille ja luistimille, Sissala-Hallikas tuumaa.

Jäädisco Spa Areenalla

Järjestäjänä Imatran Ketterä juniorit. Tapahtuma on toteutettu talkoovoimin. Mukana tapahtumassa on myös Ketterä edustuksen pelaajia ja BarQ -tytöt.

Tapahtuma on tarkoitettu 2001–2010 syntyneille.

Aikuiset lasten kanssa ilmaiseksi sisään.

Omat luistimet mukaan, kypärän käyttö suositeltavaa.

Tapahtumassa Ketterän oma kahvio ja infopiste.

Ketterä juniorit ry ei ole vakuuttanut tapahtumaan osallistujia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat