Paikalliset

Huippusuosittu Joutsenon lastenkirppis järjestetään uudessa paikassa  –  muitakin muutoksia tapahtuu

MLL:n lastenkirppis järjestetään Joutsenossa kaksi kertaa vuodessa. Tapahtuma saa ostajat liikkeelle joka kerta sankoin joukoin. Kuvituskuva.

Arkisto / Marjaana Varmavuori

Perinteinen MLL:n kevätkirppis Joutsenossa järjestetään 14.4. uudella konseptilla. Kirppiksen paikkana on Joutsenohalli. Aiemmin kirppis on järjestetty koulukeskuksella.

Tapahtuman Facebook-sivulla kerrotaan, että koulun tulevan remontin vuoksi koulun tilat eivät ole jatkossa käytettävissä kirppiksen järjestämiseen.

Kirppis toimii samalla periaatteella kuin ennen, mutta suurin ero entiseen on, että hallilla ei ole myyjille valmiita pöytiä.

Myyjä voi siis tuoda myyntipaikalleen esimerkiksi pöydän tai rekin, kunhan ne mahtuvat myyntipaikalle. Myyntipaikan koko on noin 2x3 metriä.

Toinen huomioitava asia sekä myyjillä että asiakkailla on, että halliin ei voi mennä ulkokengissä. Kengät jätetään siis aulaan tai pukuhuoneeseen. Rattaat saa viedä halliin.

Kirppis on avoinna lauantaina 14.4. kello 10–17. Myyntipaikkoja on reilut 70 kappaletta.

Kahvio toimii entiseen malliin ja makkaraa on tarjolla ulkomyynnissä.

Kirppiksellä pari ensimmäistä tuntia on ruuhka-aika, joten asiakkaita kehotetaan varaamaan aikaa ostosten tekoon.

Kirppiksen myyntipaikan varaus tapahtuu nettivarauksella. MML Joutsenon verkkosivuille tulee varauslomake 24.3., jonka tayttämällä voi varata itselleen myyntipaikan.

Myyntipaikat jaetaan varausjärjestyksessä. Varausviesteihin vastataan siinä järjestyksessä, jossa ne tulevat ja samalla ilmoitetaan paikkanumero ja muut tiedot.

Kun varaus on vastaanotettu, sivuilla näkyy siitä ilmoitus.

Teetkö ostoksia kirpputoreilla?

Kyllä
82% (23 ääntä)
En
18% (5 ääntä)
Ääniä yhteensä: 28

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat