Paikalliset

Eekoo muuttaa bonustaulukkoja – Täyden prosentin saa jatkossa helpommin

Kuvituskuva.

Riitta Ketola

Etelä-Karjalan Osuuskaupan bonustaulukko uudistuu 1.3. ja jatkossa täyden viiden prosentin Bonuksen saa 900 euron kuukausiostoilla. Myös muiden ylimpien bonusportaiden eurorajoja on laskettu.

– Eekoon taloudellinen kehitys on viime vuosina ollut hyvä. Nyt kun suurimmat investoinnit toimipaikkaverkostoon on menestyksekkäästi tehty, haluamme palkita omistajiamme entistä avokätisemmin myös rahallisesti. Uuden bonustaulukon myötä myös pienemmät kotitaloudet, kuten vaikkapa sinkut pääsevät nauttimaan paremmasta Bonuksesta, toimitusjohtaja Mervi Sillanpää-Jaatinen Etelä-Karjalan Osuuskaupasta kertoo.

Bonus on rahaa, ja keskittämisestä palkitseminen rahaa palauttamalla kuuluu osuustoiminnan ytimeen.

– Etelä-Karjalan Osuuskauppa on omistajilleen etuja ja palveluja tuottava osuustoiminnallinen yritys, ja keskittämisestä palkitseminen kuuluu osuustoimintaan ytimeen. Pörssiyritykset palkitsevat osakkeenomistajia, me asiakasomistajia, Sillanpää-Jaatinen kuvaa.

Bonustaulukot eivät ole ainoa S-ryhmän Bonukseen kohdistuva muutos. Alkoholituotteet poistuvat Bonuksen piiristä 1.3.2018 alkaen alkoholilain muutoksista johtuen. Tupakkatuotteet poistuivat uuden tupakkalain johdosta Bonuksen piiristä jo vuonna 2017.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat