Paikalliset

"Vanhempi sukupolvi on uskaltanut antaa vastuuta" – Ville Suni valittiin vuoden nuoreksi yrittäjäksi

Autokaupan maailmassa tapahtuu muutoksia. Kuvituskuva.

Klaus Nurmi/Arkisto

Etelä-Karjalan Vuoden nuori yrittäjä on Ville Suni Auto-Suni Oy:stä.

Suomen Yrittäjien Vuoden nuori yrittäjä -kilpailu on alle 35-vuotiaille yrittäjille suunnattu kilpailu.

Tänä vuonna William ja Ester Otsakorven Säätiö palkitsee Etelä-Karjalan Vuoden nuori yrittäjä -kilpailun voittajan 5000 euron palkinnolla sekä Yksityisyrittäjien Säätiö 1500 euron palkinnolla.

Kilpailu jakautuu alueellisiin alkukilpailuihin, joissa ratkaistaan Suomen Yrittäjien aluejärjestöjen Vuoden nuoret yrittäjät, sekä valtakunnalliseen loppukilpailuun, johon osallistuvat aluetason voittajat sekä Suomen Yrittäjien toimialajärjestöjen esittämät ehdokkaat.

Loppukilpailun finalisteiksi valitaan viisi parasta ehdokasta. Valtakunnan Vuoden nuori yrittäjä paljastetaan Nuorten Yrittäjien vuosittaisessa Get Together -päätapahtumassa.

Palkintolautakunta perusteli voittajaa muun muassa seuraavasti:

– Yhdessä Suomen vanhimmista, yli 113-vuotiaassa, perheyhtiössä on toteutettu sukupolvenvaihdos todella onnistuneesti. Vanhempi sukupolvi on uskaltanut luottaa ja antaa vastuuta hyvissä ajoin. Ville Suni siirtyi 117 henkeä työllistävän yrityksen toimitusjohtajaksi vain 26-vuotiaana. Hän on kehittänyt jatkuvasti uusia toimintatapoja ja digitaalisia ratkaisuja ja uutta tapaa ajatella, myös johdossa. Henkilöstö on vahvasti sitoutunut yrityksen kehittämiseen. Villen johdolla Auto-Suni on kasvattanut liikevaihtoaan ja kannattavuuttaan vaikeassa markkinatilanteessa. Ville on vaativa, mutta rehellinen ja oikeudenmukainen johtaja. Hän laittaa persoonansa sataprosenttisesti peliin ja on esimerkki uudelle johtajasukupolvelle.

Ville Suni tulee lahjoittamaan saamansa palkintorahat eteenpäin, 3250 euroa Etelä-Karjalan keskussairaalan lastenosastolle sekä 3250 euroa SaiPa Ry:n junioritoiminnalle.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat

Autoihinvaraosat.fi