Sillanvuon mielestä Ketterä ja Imatra kuuluvat yhteen

Imatran Ketterän toiminnanjohtajan Tomi Sillanvuon mukaan seura pyrkii kehittämään myös jatkossa Etelä-Karjalan pelaajia.

Riina Haapala

Urheilu 60-vuotias Imatran Ketterä on juhlinut viime viikkoina pyöreitä tapahtumien merkeissä.

Imatran Ketterä viettää tänä vuonna 60 vuotisjuhlavuotta. Ketterän toiminnanjohtajan Tomi Sillanvuon mukaan kuluva juhlavuosi on sujunut mukavasti.

– Parin viime viikon aikana järjestetyistä tapahtumista on jäänyt oikein positiivinen fiilis. Savonlinnan Pallo-Kerhoa vastaan pelattu juhlaottelu oli oikein onnistunut.

Sillanvuon mielestä tapahtumat ovat osoittaneet, että Ketterä ja Imatra kuuluvat yhteen.

– Viikonlopun gaalassa oli mukana paljon eri sukupolven edustajia. Siinä huomasi, että ihmisillä on Ketterästä paljon muistoja, sekä kokemuksia.

– Monet imatralaisista ovat olleet jossakin roolissa tässä vuosien varrella. Kuka on pelannut juniorina Ketterässä, kuka taas on ollut huoltajana jollekkin joukkueelle ja ovathan myös katsojat mukana omassa roolissaan, Sillanvuo muistuttaa.

Ketterä on noussut juhlavuotensa aikana pelaamaan jääkiekkoa Suomen toiseksi korkeimmalle sarjatasolle Mestikseen. Sillanvuon mielestä nousu on tuonut toimiston puolelle lisää työtä ja painetta.

– Olemme valmistautuneet nousuun viimeisen parin kauden ajan. Suomi-sarjaan verrattuna Mestiksessä asiat täytyy hoitaa ammattimaisemmin kentällä ja toimistossa. Ottelumäärä kasvoi sarjatason vaihduttua ja viikolla toimistolla on hektisempää. Kovilla ollaan oltu, mutta kausi on onnellisesti startattu ja olemme selvinneet, Sillanvuo avaa nousun vaikutuksia taustaorganisaation työmäärän kasvamiseen.

Imatralaiset ovat tällä hetkellä sarjataulukossa kahdeksantena, joka oikeuttaisi runkosarjan päättyessä joukkueelle pudotuspelipaikan. Sillanvuon mukaan tavoite on asetettu nimenomaan paikkaan pudotuspeleissä.

– Olemme jo kauden alussa asettaneet rohkean tavoitteen playoff-paikasta ja tällä hetkellä tavoitteessa ollaan. Sarjanousijana hyvä alku on ollut meille tärkeä. Kaukalossa peli on kulkenut hyvin ja katsojat ovat kehuneet peliämme viihdyttäväksi, Sillanvuo kertoo.

Toiminnanjohtajan mukaan joukkue on loppukautta ajatellen valmis.

– Meillä on iso rinki pelaajia, jotka voivat pelata tällä sarjatasolla. Lainapelaajia toki liikkuu kauden aikana, joita olemme saaneet SaiPasta ja Jukureista.

Sillanvuon mukaan Ketterä pyrkii olemaan jatkossa laadukas Mestis-seura, joka vakiinnuttaa paikkansa sarjassa.

– Pyrimme kehittämään seuraa jatkuvasti. Mennään eteenpäin, mutta rauhallisesti askel kerrallaan.

Ketterän kotipelit

18.11. Ketterä–KeuPa HT

29.11. Ketterä–Jokipojat

5.12. Ketterä–Espoo United

9.12. Ketterä–TUTO

15.12. Ketterä–RoKi

29.12. Ketterä–Jokipojat

3.1. Ketterä–KeuPa HT

6.1. Ketterä–SaPKo

12.1. Ketterä–Hermes

17.1. Ketterä–K-Vantaa

24.1. Ketterä–SaPKo

27.1. Ketterä–Peliitat

31.1. Ketterä–IPK

3.2. Ketterä–RoKi

9.2. Ketterä–LeKi

14.2. Ketterä–Jokipojat

17.2. Ketterä–TUTO

24.2. Ketterä–IPK

2.3. Ketterä–Peliitat

Written by:

Ota yhteyttä

 

 

Autoihinvaraosat.fi