Imatralainen Jutta laittoi hetken mielijohteesta kirjeen maajussille – nyt hänet tunnistetaan kaikkialla

Maajussille morsian -ohjelman kesäkuinen farmiviikko oli Lyytikäiselle henkisesti rankka, vaikkakin hieno kokemus. –Haluan pitää oman reviirini ja se oli aika vaikeaa, kun piti kokoajan tutustua uusiin ihmisiin.

Mari-Anna Rossi

Kun maajussi-Laurin esittelyvideo pyöri keväällä televisiossa, heittivät Jutta Lyytikäisen tuttavat puoliksi vitsillä, että laitas Jutta kirje tuolle Laurille. Lyytikäinen oli pitkään sairaana kotona, ja niinpä hän hetken mielijohteesta päätti kirjoittaa.

– Vähän ex temporehan se tuli laitettua. En oikeasti ajatellut, että pääsisin ohjelmaan mukaan, Lyytikäinen miettii.

Lyytikäinen sanoo miettineensä monta kertaa ennen kuvauksia, että missähän kohtaa tässä voi vielä perääntyä. Ajatus televisioon menemisestä tuntui oudolle.

– Olen kyllä ex tempore -ihminen, mutta tv-ohjelma ei tuntunut yhtään omalle jutulle. Jos joku olisi sanonut minulle vuosi sitten, että olen televisiossa, olisin nauranut aika makeasti.

Nyt, kun Maajussille morsian -ohjelma on pyörinyt jo puolitoista kuukautta, tuntevat imatralaiset Lyytikäisen kaikkialla. Työpaikassaan Punnitse & Säästä -myymälässä Lyytikäinen saa kuulla jatkuvasti uteluja.

– Haluan olla vain tavan tallaaja. Ei tullut mieleenkään, että tässä määrin tulee vastaan heitä jotka tunnistavat, Lyytikäinen ihmettelee.

Lyytikäinen ei ollut katsonut koskaan Maajussille morsian -ohjelmaa ennen kuin päätyi sinne itse.

– Minulla ei ollut mitään ennakko-odotuksia. Lähdin sinne puhtaasti Laurin takia. Toki myös maalaiselämä tuntuu omalle.

30-vuotias Lauri viljelee muun muassa härkäpapua tilallaan Savonlinnassa. Lyytikäisen mielestä Lauri oli sellainen, kuin hän oli esittelyvideon perusteella ajatellutkin.

– Lauri on tosi samanhenkinen ihminen ja farmiviikosta tykkäsin kovasti. Meillä oli siellä hyvä porukka ja kaikkien kanssa tuli hyvin juttuun, Lyytikäinen kertoo.

Maajussille morsian -ohjelma pyörii MTV:lla maanantaisin.

– Kohtauksia on kuvattu älyttömästi, ja vain murto-osa näytetään. Haastatteluissa tuntui, etten pysty olemaan täysin oma itseni, kun fiilis oli niin jännittynyt. Odotan aina pienellä kauhulla sitä mitä sieltä tulee.

Jutta Lyytikäinen

Ikä 26 vuotta

Kotoisin Imatralta ja asunut siellä melkein koko ikänsä, opiskellut Lappeenrannassa ja asunut myös Valkeakoskella

Perheeseen kuuluu 7-vuotias poika ja 6-vuotias valkoinen paimenkoira

Työpaikka Imatran Punnitse & Säästä

Harrastukset thaiboxing ja ratsastus

Written by:

Mari-Anna Rossi

Ota yhteyttä

 

 

Autoihinvaraosat.fi