Ketterä-päivässä esitellään kauden uutuus: lasten ja nuorten harrastekiekko

Arkistokuva

Riina Haapala

Imatran Ketterä Juniorit ja Ketterän edustus järjestävät lauantaina yhdessä tapahtumapäivän, jossa on mahdollisuus tutustua Ketterän junioritoimintaan. Ketterä-päivää vietetään 16. syyskuuta kello 11–13 Imatran jäähallilla.

Tapahtumassa on mahdollisuus tutustua lajiin ja kuulla lisää lasten harrastusmahdollisuuksista Ketterän junioreissa. Paikalla on junioritoiminnan infopiste, jossa on mahdollisuus kuulla lisää muun muassa jo startanneesta luistelukoulusta, kiekkokoulusta, sekä korttelikiekosta ja kauden uutuudesta, lasten- ja nuorten harrastekiekosta.

– Luistelukoulussa on jo aloittanut lähes 30 pientä nappulaa. Lokakuussa aloitamme kiekkokoulun. Marraskuussa tavoitteena on aloittaa lapsille ja nuorille suunnattu harrastekiekkotoiminta, joka on tarkoitettu lajista kiinnostuneille nuorille joille kilpailullinen tavoite ei kuitenkaan ole pääasia, kertoo junioripäällikkö Antti Kutvonen.

– Odotamme lauantain tapahtumaan paikalle perheitä ja uusia harrastajia. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki jääkiekosta ja junioritoiminnasta kiinnostuneet vauvasta vaariin, uusia harrastajia haetaan erityisesti 2006–2010 syntyneiden joukkueisiin eli E-, F- ja G-junioreihin, jatkaa Kutvonen.

Paikalla on infopisteen lisäksi myös paljon muuta toimintaa. Hallin piha-alueella voi osallistua lämärikisaan, jossa on kolme sarjaa; lapset, nuoret ja aikuiset. Lämärikisan parhaat palkitaan.

Ketterä-päivässä on mahdollisuus myös luistella koko perheen voimin. Kaukalossa pääsee kokeilemaan taitojaan myös luistelun taitoradalla. Luistelussa on kypäräpakko, joten luistelemaan menevät tarvitsevat omat kypärät mukaan.

Tapahtumassa on lisäksi Ketterän juniorien varustelainaamo, jonne voi lahjoittaa vanhat kiekkovarusteet kierrätettäväksi eteenpäin. Palkkioksi lahjoituksesta Ketterä tarjoaa hyvän mielen kahvit.

Ketterän edustusjoukkue on mukana tapahtumassa. Paikalla on edustuksen pelaajia, fanituotteiden myyntipiste ja myös kausikortteja tulevalle Mestis-kaudelle on myynnissä.

Tapahtuma on jatkumoa Ketterä Juniorien ja Ketterän edustuksen entisestään tiivistyneelle yhteistyölle.

– Yhdessä on tehty töitä imatralaisen jääkiekkoilun ja juniorikiekon eteen monta vuotta, mutta viime vuosina yhteistyö on entisestään vain tiivistynyt, mikä on hieno asia. Meillä on kauden aikana monia yhteisiä tapahtumia ja muun muassa kummipelaajatoimintaa, Ketterän juniorit ovat mukana edustuksen ottelutapahtumissa ja niin edelleen. Yhteistyö seurojen välillä on aktiivista ja kaikenlaista uutta kehitellään koko ajan, kertoo Ketterä ry:n toiminnanjohtaja Tomi Sillanvuo.

toimitus

 

 

Autoihinvaraosat.fi