Paikalliset

30. Naisten Vuoksi juostaan jälleen lauantaina – uusia lajeja tverk, pound ja sup-lautailu

Naisten Vuoksi järjestetään lauantaina 26. elokuuta.

Sirpa Repo

Naisten Vuoksi tapahtuma järjestetään 30. kerran Vuoksen upeissa maisemissa Imatralla 26. elokuuta.

Keski-ikään päässyt naisille suunnattu liikuntapäivä käynnistää liikunnallisen syksyn mm. useilla työpaikoilla. Tapahtuman tarkoituksena on kannustaa ihmiset liikkeelle yhdessä ja yksin. Naisten Vuoksi kerää tänäkin vuonna osallistujia ympäri maakuntaa. Suurimmat osallistujajoukot ovat liikkeelle saaneet tähän mennessä Stora Enso ja Eekoo.

Juhlapäivä näkyy tapahtuman tarjonnassa. Osallistujien t-paita on Suomi 100 -hengessä suunniteltu sinivalkoiseksi. Niin ikään juhlavuoden kunniaksi vuoksi kierretään näyttävästi numerolappu (30) rinnassa. Uusina jumppalajeina esiintyvät muun muassa tverk ja vauhdikas pound. Jumpat toteutetaan urheilutalon isossa salissa kello 12 alkaen. Imatralainen huippubändi Osmos Cosmos tahdittaa musiikillaan naiset liikkeelle kello 14.

Myös Vuoksi on tällä kertaa valjastettu käyttöön. Osallistujat pääsevät heti kello 11 kokeilemaan sup-lautailua Varpalahdelle. Viime vuotiseen tapaan tavallisen Vuoksen kiertämisen ohella on mahdollisuus juosta ns. action esteet joita on edellisestä vuodesta hieman uudistettu.

Uusista tapahtumasisällöistä huolimatta tapahtumassa vaalitaan myös perinteitä. Liikunta-aktiviteettien ohella osallistujille tarjotaan lenkkievästä maalissa sekä uinti- ja saunamahdollisuus. Tapahtumatorilla on päivän henkeen sopivaa arvontaa, musiikkia ja tarjouksia. Tämän vuotinen hyväntekeväisyysteko kohdistuu nuorten syrjäytymisen ehkäisyyn. Tapahtuman suojelijana toimii Imatran Inkeri Katri Lätt-Shahmardan.

Tapahtuma on haluttu ajoittaa tänäkin vuonna Imatra-päivään, jolloin Imatralla on paljon erilaista ohjelmaa ja juhlaa Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi.

Mukaan pääsee ilmoittautumalla ennakkoon, mutta myös paikan päällä voi vielä ilmoittautua. Paidan voi noutaa EKLU:n toimistolta tällä viikolla Imatran urheilutalolta kello 8-16 välisenä aikana.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat