Paikalliset

”Herätysliikkeet ja kirkkokunnat valehtelevat”

Imatralainen Marko Lind väittää herätysliikkeiden ja kirkkokuntien valehtelevan jäsenilleen. - Olen milloin tahansa valmis väittelemään asiasta julkisesti, Lind viestittää.

Imatralainen saarnamies Marko Lind tekee tällä hetkellä omien sanojensa mukaan Jumalan valtakunnan työtä täysipäiväisesti.

Jumalan Seurakunta Imatra aloittelee juuri toimintaansa.

– Väitän pystyväni perustelemaan Raamatulla, että Imatralla olevat herätysliikkeet ja kirkkokunnat valehtelevat joko tietoisesti tai tietämättään jäsenilleen. Oppien väitetään perustuvan Raamattuun, mutta näin ei ole. Kyseessä ovat vain tavat ja traditiot.

Marko Lind kertoo olevansa elämänsä kunnossa.

– Nyt 40-vuotiaana kuuluu äärettömän hyvää. On nämä rukoushuoneen avajaiset ja perhe täydentyi pienellä Aaron-pojalla kuukausi sitten. Pari vuotta sitten uudistuin, ja otin taas kybällä kiinni henkisistä jutuista.

– Bonuspisteitä kerään silti edelleen päästäkseni plussan puolella. Ihminen on sellainen, että vaikka kymmenen vuotta tekisit pelkkää hyvää, niin siltä ne pahat asiat muistetaan, Lind toteaa viitaten takavuosien myrskyisään elämäänsä ja kunnallispoliittisen uran värikkääseen loppuun.

Politiikka ei Lindiä enää kiinnosta.

– Siihen en lähde enää ikinä mukaan. Maailmaa ei muuteta politiikalla, ja vähäosaisten auttaminen on tehtävä ilman politiikkaakin. Se kuuluu kristillisyyteen.

Musiikki on edelleen vahvasti läsnä Marko Lindin elämässä.

Minulle kuuluu äärettömän hyvää.”
Viime vuonna syntyi kaksi levyä, ja kaksi on parhaillaan työn alla. Kaikki tuotokset koostuvat hengellisestä musiikista.

– Teen omat biisit aina itse, se on periaatekysymys. Säveltäjät ja sanoittajat jäävät aina liikaa taka-alalle. Puhutaan Katri Helenan biiseistä, vaikka joku ihan muu ne on tehnyt.

Pienen Aaron-pojan lisäksi Marko Lindillä on 21-vuotias tytär ja 14-vuotias poika. Idolsiin Lind ei lapsiaan päästäisi.

– Ei missään nimessä tulisi kysymykseenkään. Bisnesmäkökulma on liian tärkeä, ja kisassa mitataan enemmänkin ystäväpiirin laajuutta kuin todellisia lahjoja. Siinä taide vääristyy.

Musiikin lisäksi Lind kirjoittaa kirjoja.

– Uusinta teosta työstin täysipäiväisesti reilun vuoden ajan. Suurin homma oli taustatyössä, Raamatun ja ilmiöiden tutkimisessa.

Varsinaista ansiotyötä Lind ei tällä hetkellä tee.

– Hengelliset asiat vievät kaiken ajan. Onneksi yhteisömme yksittäiset henkilöt tukevat projekteja.

– Joskus on ollut tilanne, ettei tiedä mitä enää ostaisi. Nyt olen onnellinen, kun on ruokaa pöydässä.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat

Autoihinvaraosat.fi