Tilanneviesti

Tämän lomakkeen lähetystoiminto on asetettu pois päältä.

Kuka heistä on Vuoden imatralainen? – äänestä ja voit voittaa 250 euron lahjakortin

Ehdolla ovat Kristian Backman, Imatran Moottorikerho, IPV, Juha Kallio, Lari Lehtonen, Pertti Lintunen, Heidi Piili, Matti Suur-Hamari, Minna Tanttu ja Niki Tuuli.

Kaupunkilehti Imatralainen etsii jälleen Vuoden imatralaista.

Viime vuonna Vuoden imatralaiseksi äänestettiin muun muassa Go90’s-festarista tunnettu Tuomas Hallikas.

Tällä kertaa ehdolla ovat seuraavat henkilöt tai tahot:

1. Kristian Backman

Nuori ja taitava imatralainen taikuri, jonka asenne on kohdillaan. Backman on saamassa oman ohjelman, joka esitetään Yle Folkilla.

2. Imatran Moottorikerho

Imatran Moottorikerho toi 30 vuoden tauon jälkeen Imatranajon takaisin. Tapahtumasta tuli valtaisa menestys, jonka ansiosta Imatra sai runsaasti näkyvyyttä. Tapahtuma osoitti Imatran olevan Etelä-Karjalan tapahtumakaupunki.

3. IPV

Kesän 2016 suurimman jännityksen tarjoili IPV. Talveksi 2015 valmistunut Ukonniemen stadion paransi IPV:n olosuhteita ja kaiken kruunasi se, kun kauden 2016 päätteeksi IPV nousi miesten superpesikseen. IPV järjestää myös ensi kesän Itä-Länsi-ottelun Imatralla.

4. Juha Kallio

Imatralainen kilpamoottoripyöräilijä Juha Kallio ajoi elokuussa imatralaisten sydämiin. Kallio ajoi Imatranajossa Open 600 -luokassa toiselle sijalle. Lisäksi hän oli mukana tuomassa Imatranajoa takaisin kaupunkiin.

5. Lari Lehtonen

Imatran Urheilijoita edustava hiihtäjä Lari Lehtonen hiihti itsensä viime talvena Imatran SM-kisoissa 15 kilometrin vapaalla pronssille.

6. Pertti Lintunen

Pertti Lintunen on luotsannut Imatraa vuodesta 2006 lähtien. Nyt kaupunginjohtaja on jäämässä ansaituille eläkepäiville. Lintunen osoitti jämäkkää johtajuutta, kun kolmoissurma järkytti Imatraa.

7. Heidi Piili

Tekniikan tohtori, joka jakaa osaamistaan lapsille. Positiivinen ja innokas Piili vetää Imatralla Virasojan 3D-tulostuskerhoa vapaaehtoisesti.

8. Matti Suur-Hamari

Paralumilautailija Matti Suur-Hamari voitti viime kaudella lumilautailijoiden arvostaman X Gamesin. Lisäksi hän voitti neljä maailmancupin kokonaiskisaa. Suur-Hamari toimii esimerkkinä sinnikkyydestä, jota vammautuminen ei ole lannistanut.

9. Minna Tanttu

Imatralainen Minna Tanttu voitti syksyllä body fitnessin SM-kultaa. 22-vuotias Tanttu on edelleen juniori-ikäinen, mutta siitä huolimatta hän kisasi yleisessä sarjassa.

10. Niki Tuuli

Imatralainen Niki Tuuli voitti viime kaudella SM-kultaa ja saavutti kolme kakkossijaa supersportin MM-osakilpailuissa. Kaudella 2017 Niki Tuuli ajaa Supersportin MM-sarjaa.

toimitus

 

 

Autoihinvaraosat.fi