Julkisuudessa on ollut epäselvyyttä Eksoten tämän vuoden lisäpanostuksista kotihoitoon ja päivystykseen. Eksoten valtuusto hyväksyi 21.12.16 tämän vuoden budjetin, johon sisältyy vuoden 2016 tasoon verrattuna 1 miljoonan lisäpanostus kotihoitoon ja 0,6 miljoonan lisäpanostus päivystyksen resurssointiin.

Eksote panostaa kotihoitoon

0 kommenttia Lisää kommentti

Ensi perjantaina, 20.1.2017, yhden maailman mahtivaltion presidentin virkaan asetetaan Donald Trump. Hänen vaikutusta maailman tilanteeseen on arvailtu. On pelätty, kuinka hän muuttaa elämäämme täällä Pohjolassa. Muuttuuko maailma ja mihin suuntaan yhden miehen johdolla, se jää nähtäväksi.

Viikon vieras: Jeesuksen twiitit

0 kommenttia Lisää kommentti

Useat tiedotusvälineet ovat alkuvuodesta uutisoineet, että suomalaista sosiaaliturvaa voidaan maksaa taistelualueilla sotiville terroristeille.

Tutkijoiden mukaan terroristijärjestöt, kuten Isis, ovat jopa rahoittaneet osin toimintaansa länsimaista kerätyillä sosiaaliturvamaksuilla.

Sosiaaliturva ei kuulu terroristeille

25 kommenttia Lisää kommentti
Autoihinvaraosat.fi

Monipuolisesti urheilua seuraavana on voinut todeta sekä katsojapulaa että paikalla olevien uudenlaisen tavan seurata tapahtumaa. Aina ja joka tilanteessa haluan kuitenkin korostaa, että kaiken muun voi kokea kotona tai päätelaitteelta, mutta tunnelmaa ei koskaan.

Viikon vieras: Paras katsomo

0 kommenttia Lisää kommentti