Lauritsalan koulukeskus on kärsinyt huonosta sisäilmasta ja kosteudesta jo vuodesta 2012 lähtien. Jo tätä ennen oli liikuntasalista raportoitu tilakeskukselle toistuvasti. Koulukeskuksen poikkeusjärjestelyt alkoivat vuonna 2013. Lattiarakenteisiin oli kerääntynyt vettä todennäköisesti vuonna 2008 valmistuneesta remontista alkaen.

Lauritsalan oppilaat kärsineet liiaksi

0 kommenttia Lisää kommentti

Kirjoitin viime viikolla, että jos Imatra ryssii kaupunginjohtajavalinnan ja Lappeenranta nappaisi Kimmo Jarvan mahdollisen lähdön jälkeen tilalle kovan tekijän, olisi kabinettipelin painopiste kääntynyt Etelä-Karjalassa Lappeenrannan eduksi.

Fiasko ja farssi

0 kommenttia Lisää kommentti

Tuskin koskaan politiikassa on ollut näin paljon pettyneitä kuin nyt.

Ville Niinistö joutuu luopumaan vihreiden puheenjohtajuudesta puolueen sääntöjen vuoksi. Kukaan ei ehdottanut häntä puolueen presidenttiehdokkaaksi, vaan Pekka Haavisto sai paikan pyytämättä ja ilman yllätyksiä.

Miksei homma pelitä

4 kommenttia Lisää kommentti

Lappeenrannan Uutiset julkaisi viikonvaihteessa 11.–12.2. kirjoituksen, jossa Etelä-Karjalan Liikunta ja Urheilu ry:n (EKLU) puheenjohtaja Routti ja aluejohtaja Rinkinen antoivat selonteon, kuinka palkitsemisista päätetään. Kiitos heille asian valottamisesta, näinhän se varmasti menee.

Urheilugaalasta vielä kerran

0 kommenttia Lisää kommentti

Reittilennot eivät ala Lappeenrannan lentokentältä ainakaan vielä ensi kesänä. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Yle. Lentoasema Oy:n toimitusjohtaja Eija Joro on kuitenkin toiveikas, koska tällä hetkellä käydään aktiivisia neuvotteluja lentojen aloittamiseksi kesällä 2018.

Haudataan lentokenttä

0 kommenttia Lisää kommentti
Autoihinvaraosat.fi

Jari Lindströmillä (ps.) ei ole ollut helppoa. Hänen nousunsa oikeusministeriksi nostatti odotetusti kohinaa, sillä hän ei ole juristi vaan kemian laborantti. Lindström on valtiotieteen maisteri Leena Luhtasen (sd.) lisäksi vasta toinen oikeusministeri, jolla ei ole lainopillista tutkintoa.

Lindströmillä vastapuhuria

5 kommenttia Lisää kommentti