Pääsiäisen aikaan suntio rohkaisi pappia suorittamaan hautaustoimituksen vapaasti, lukematta puhetta paperista tai vilkuilematta kirkkokäsikirjaa. Se tuntuisi saattoväestä läheiseltä ja lämpimältä. Pappi epäröi, mutta otti riskin.

Ei tarvitse peittää

0 kommenttia Lisää kommentti

Lappeenrantaan valitaan parhaillaan uutta superjohtajaa, jonka vastuualueiksi tulevat perusopetus ja lukiot, varhaiskasvatus sekä nuoriso-, liikunta- ja kulttuuripalvelut. Kyseiseen tehtävään kaupunginjohtaja esittää nykyistä kasvatus- ja opetustoimen johtajaa Tuija Willbergiä. Valitsijatyöryhmästä ehdotusta vastusti vain kaksi henkilöä.

Muunneltua totuutta

0 kommenttia Lisää kommentti

Suomalainen edustuksellinen ja demokraattinen järjestelmä toimii niin, että vaaleilla valitut edustajat tekevät päätöksiä kaikkien yhteiseksi hyväksi. Siksi moni on huolissaan äänestysaktiivisuudesta – tarpeeksi monen ääni ei kuulu, kun valitsemme päätöksentekijöitä.

Onko äänestämisellä merkitystä?

4 kommenttia Lisää kommentti

Pari kuukautta sitten kysyin Huhtiniemen bussivuoroista toivoen, että kaupunki ottaisi yhteyttä asukasyhdistykseemme keskusteltavaksi bussien liikennöinnistä. Olen yrittänyt eri kautta tätä asiaa tuoda esille, mutta ketään kaupungin puolelta ei asia kiinnosta.

Vielä kerran bussilinjoista

0 kommenttia Lisää kommentti
Autoihinvaraosat.fi

Imatran kolmen ristin kirkon korjaus jouduttiin laittamaan jäihin, koska korjausrahaa ei herunut.

Rahaa kirkon korjaamisen on haettu niin jenkeistä kuin kotimaastakin. Viime vuonna kirkkohallitus myönsi rahaa, tänä vuonna ei. Alvar Aallon suunnitteleman kirkon korjauskustannukset pyörivät kahden ja puolen miljoonan tienoilla.

Ongelmat räjähtivät käsiin

0 kommenttia Lisää kommentti