Leijonat keräävät lahjoituksia lapsiperheille – Lahjoittaa voi ruokaa ja vaatteita

Myös ruokatavarat sopivat lahjoitettaviksi.

Arkistokuva

 

LC Rakuunan Leijonat ovat keräävät lahjoituksia K-Supermarket Rakuunassa torin laidalla lappeenrannassa perjantaina 31.3. klo 13–19.

Klubi kerää asiakkaiden lahjoittamat tuotteet ja toimittaa ne Lappeenrannan Seurakuntayhtymän Diakonialle Sammonlahden Seurakunnan kautta. Diakoniatyö järjestää tuotteiden edelleen jakelun oikeisiin kohteisiin.

Rahan kerääminen saa ihmiset usein epäilemään avun menemistä perille täysimittaisena. Lions Club Rakuuna haluaa nyt toimia keräämällä konkreettista apua, kuten ruokaa, hygieniatarvikkeita, leluja ja muuta hyödyllistä toimitettavaksi paikkakunnan lapsille ja heidän perheilleen.

Hyviä tuotteita on monenlaisia: kuivaruoka, kuten jauhot, kahvi, tee, murot, myslit, keksit, kaikki valmisruokasäilykkeet, ruoka-ainesäilykkeet, mehutiivisteet, hygieniatuotteet, kuten saippuat, shampoot, WC- ja talouspaperit, pyykinpesuaineet, kirjat, lehdet, vaatteet, lelut, videot/DVD:t ja makeiset.

Auta Lasta, Auta Perhettä –aktiviteetti on saanut alkunsa Saksassa ja Itävallassa paikallisten Leijonien nuorisojärjestöjen, Leojen, aloitteesta. Näissä maissa aktiviteetti tunnetaan nimellä ”Leo Lions Service Day”. Esimerkiksi itävaltalaiset järjestävät tapahtuman kerran vuodessa, jolloin he jalkautuvat kaikkiin Mercur-supermarket-ketjun liikkeisiin Itävallassa. Vastaava keräysaktiviteetti on aloitettu Suomessa vuonna 2012, äitienpäivän aattona Helsingissä.

Nyt aktiviteettia toteutetaan eri puolilla Suomea. Keräys on saanut erinomaisen vastaanoton ja ihmiset ovat lahjoittaneet mielellään yhden ostoksen hyvään tarkoitukseen.

Lähellämme on paljon perheitä, jotka elävät vaikeissa ja uhkaavissa oloissa. Yhdessä voimme auttaa hädässä eläviä lapsia ja perheitä heidän arjessaan. Leijonat tempaisevat nyt tämä asian puolesta.

Written by:

Ota yhteyttä
 

Kuntavaalit järjestetään
9. huhtikuuta 2017

 

Tärkeät päivät:

 

1. Ehdokasasettelu vahvistetaan torstaina 9.3.

2. Ennakkoäänestys kotimaassa 29.3.-4.4.

3. Vaalipäivä sunnuntai 9.4.

 

  KATSO VAALIKONEEMME

 

Autoihinvaraosat.fi