Nimekäs joukko Lappeenrannan seminaariin: Mikko Kuustonen, Saimi Hoyer, Heli Sutela

Anne Partanen, Mari Ravattinen, Kati Räisänen, ja Titta Valtonen ovat tapahtuman ideoijia ja järjestäjiä.

Ulla Ora

Seminaarissa kerrotaan, kuinka kaikilla on mahdollisuus voittaa.

Lappeenrannassa järjestetään Kaikki Voittaa -seminaari perjantaina 7. huhtikuuta. Seminaariin odotetaan 300 kuulijaa, jotka koostuvat kahden maakunnan alueen yrittäjistä, esimiehistä, eri alojen työyhteisöistä ja harrasteryhmistä. Kyseessä on kaikille kiinnostuneille avoin tilaisuus

– Tapahtumamme on jatkoa viime syksynä järjestetylle Passion4SaiPa-karnevaalille. Tavoitteenamme on edelleen lisätä yrittäjien välistä yhteistyötä. Meillä on mukana jo 17 yhteistyökumppania, kertoo tapahtumaa järjestävä Titta Valtonen.

Tapahtumassa puhuvat paikalliset yrittäjät sekä vierailijat: Mikko Kuustonen, joka puhuu asenteiden tehohoidosta, Saimi Hoyer, joka puhuu yrittämisen intohimosta, Ville Tolvanen, joka kertoo digitalisaation mahdollisuuksista ja Heli Sutela tekee stand up-keikan.

– Tapahtuman ideana on yrittäminen, intohimoinen johtamiskyky ja rohkeus. Itse aion puhua uudenlaisesta johtamisesta, kertoo Auto-Sunin toimitusjohtaja Ville Suni.

Hänen mukaansa autoritäärisen johtamisen aika on ohi, ja modernilta johtajalta toivotaan enemmänkin valmentajan roolia.

– Esimiehen tehtävänä ei ole enää tietää kaikesta kaikkea, vaan hän osaa kysyä ja kuunnella työntekijöitään. Tiimin ja johdon välinen dialogi onkin uudessa johtajuudessa ensiarvoisen tärkeää, sanoo Suni.

Hän on pyrkinyt noudattamaan yrityksessään uudenlaista johtamisen mallia.

– Kun minua pyydettiin puhumaan, oli aihe vapaa. Koin itse tärkeäksi puhua juuri tästä.

Paikallisista yrittäjistä hänen lisäkseen lavalle nousevat Mika Pesonen OP:stä, Jesse Haaja Haaja & Arvo Designistä ja Tommi Laitinen Octo 3:sta. Mika Pesonen tulee Espoosta ja Jesse Haaja Mikkelistä, Tommi Laitinen on Lappeenrannasta.

Titta Valtosen mukaan seminaarin teema Kaikki Voittaa on samalla fiiliksen nostatusta niille, joilta yritys on mennyt alta. Tarkoitus on myös rohkaista jokaista kulkemaan kohti unelmiaan, heittäytymään hetkeen ja näkemään elämän ainutlaatuisuuden. Tilaisuudessa kannustetaan voittamaan elämän solmukohdat ja selviytymään niistä.

– Yhteistyöllä ja omien voimavarojen hyödyntämisellä kuka tahansa kykenee nousemaan jälleen jaloilleen, Valtonen sanoo.

Written by:

Ulla Ora

Ota yhteyttä
 

Kuntavaalit järjestetään
9. huhtikuuta 2017

 

Tärkeät päivät:

 

1. Ehdokasasettelu vahvistetaan torstaina 9.3.

2. Ennakkoäänestys kotimaassa 29.3.-4.4.

3. Vaalipäivä sunnuntai 9.4.

 

  KATSO VAALIKONEEMME

 

Autoihinvaraosat.fi